Nisanın Son Haftasına Kadar 100 Tane Anlatım Bozuklukları Bulmam Lazım.Gazete Okurken Buldunuz Anlatım Bozukluklarını
Hangi Gazete, Sayfa Kac vb Bilgiler Verirseniz Sevinirim extrabeer
Gazetelerdeki Anlatım Bozuklukları
· 11 Yanıt · 24K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
up
up Çok önemli ya
Nadiren rastlanıyor, çok zor bir ödev. Hava durumlarındaki ısı ve sıcaklık kelimelerinin kullanımına dikkat et.
yerel Gazeteler dahilmi ? dahıl ise 1 haftası var yok hayır dersen işin bayacana zor 😊
ben köşe yazarları hele hiç yapmaz gibi geliyo ama deng getirisen gibi valla ya seri ilanlarda vardır gibi geliyo çünkü onlar direk gazeteye yansıyo kontrolden gecmeden ....yoksa zor(DİKKAT GİBİ)
neymiş bu yav böle ödevde ilk defa duydum Very Happy
hoca sana kıl heralde işallah yerel gazeteler vardır ısın ıcınde yoksa cok cok zor seri ilanlardan baska yerde bulamasın
ben köşe yazarları hele hiç yapmaz gibi geliyo ama deng getirisen gibi valla ya seri ilanlarda vardır gibi geliyo çünkü onlar direk gazeteye yansıyo kontrolden gecmeden ....yoksa zor(DİKKAT GİBİ)
neymiş bu yav böle ödevde ilk defa duydum Very Happy
hoca sana kıl heralde işallah yerel gazeteler vardır ısın ıcınde yoksa cok cok zor seri ilanlardan baska yerde bulamasın
hepsi oluyor
müdür ben şimdi şırnaktayım şimdi sana şırnagın yerel gazetelerini versem hoca kabul edecekse Very Happy
ben buluverem 10-20 tane Very Happy
de gazete inin adı falan şimdi terslik cıkmassa Very Happy ok
müdür ben şimdi şırnaktayım şimdi sana şırnagın yerel gazetelerini versem hoca kabul edecekse Very Happy
güzel olurda ben şırnağın gazetesini bursada bulabilcemmi Evil or Very Mad
yav kardesım al sende bursadan yerel gazeteleri topla bak ne diyeyim şimdi
yoksa ulusal gazetelerde Very Happy bulamasın
yoksa ulusal gazetelerde Very Happy bulamasın
ziksen bulamasın
Hoşşt, bi kişiye hakaret etmiyorsun diye bişey demiyorum ama dikkatli olalım. detective
ziksen bulamasın
Hoşşt, bi kişiye hakaret etmiyorsun diye bişey demiyorum ama dikkatli olalım. detective
haklısın ama sozlukte (bkz: mumkunati yok)
bide hocam senin bana bu öğüdü verebilmen için hoşşt kelimesini verdiğin cümlede
kullanmaman lazım bende derim ki "dinime küfür eden müslüman olsa"
NO POLİMİK 😊 hmm
ben gene zaman için kullandım(bkz: mumkunati yok) hoşşt kelimesi şahsa yapılan hakaret derecesinde (bkz: hoşşt in iternal türkçe lugat)
yani hocam dediğin gibi dikkatli olalım lütfen
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap