Guildimiz lvl 5 Olmuştur Arkadaşlar aramıza 45+ Online Arkadaşları Bekliyoruz
GAME_MASTERS Alımlar Devam Ediyo
· 121 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor
121 Yanıt
h.olsun da yeni guild açmak masraf hemde tek açmak arkadaşsız nese en kısa zamanda 5 lwl olursunuz
hayırlı olsun başarılar extrabeer
B
BlackMarshall
⭐ 19y
öncelikle hayırlı olsun bi sorum olcak dragonlar ayrıldımı yoksa yine birliktemisiniz?
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
hayırlı olsun birader
kanka guıld kuran kurana yawwwwwwwwww niye benim kine gelmiyoon !!! Mr. Green
öncelikle hayırlı olsun bi sorum olcak dragonlar ayrıldımı yoksa yine birliktemisiniz?
dragonlar sapa saglam duruyo başımıza hiç bisey gelmedikçe ayrılmayızda sadece guild seçeneklerimiz farklı ama ne olursa olsun 8 senelık mah arkadaşıyız kankalarım benım mucX
hayırlı olsun başarılar extrabeer
çok sağol hacım
hayırlı olsun birader
ya benim kafa dinlemem lazım azda olsa kendi mastar oldugum bi guild daha iyi geldi bana suan kankam erenle başladık sonuna kadarda oleyiz kafa adamalrı bekliyoz zaten fazla bunatmıyacaklar sorularıyla 😊
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
hehehehe Master olmak iyi yawwww
K
kahpehayat
⭐ 19y
hade hayırlısı bakalım inş ii bi yerlere gelirsiniz... popcorn
Başarılar Arkadaşlar... detective
Ama merak ediyorum Guild Açma sınırı varmı... Mr. Green Anladınız siz onu... Twisted Evil
Ama merak ediyorum Guild Açma sınırı varmı... Mr. Green Anladınız siz onu... Twisted Evil
walla trade de felan merc. alıosun manyaq oluo Very Happy
Başarılar Arkadaşlar... detective
bilmem pasam ama yok sende ac 😊 ama kendine güveniyosan 😊
hayırlı olsun guıldınız extraokk extrabeer extrabeer
Benim guildim var ve zaten masterim ki masterlikte o kadar önemli deil... kahvekeyfi
Önemli olan huzurlu bi ortam olması... detective
Bu arada kendine güveniyorsan kelimesinin ne amaçla söylendiğini anlamadım hala ???
Neyse başarılar...
Önemli olan huzurlu bi ortam olması... detective
Bu arada kendine güveniyorsan kelimesinin ne amaçla söylendiğini anlamadım hala ???
Neyse başarılar...
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
walla trade de felan merc. alıosun manyaq oluo Very Happy
bende de merc aşkı war hiç kullanmadım biliyormusun Mr. Green
_
___CrAzY___
⭐ 19y
HAYIRLI OLSUN !!
Bana teklif geldi ama guilddeki elemanlara sordum burada kalalım dediler o yüzden gelmedi kusura bakmayın _AwRiL_ ısrar etti ama olmadı 😊
Bana teklif geldi ama guilddeki elemanlara sordum burada kalalım dediler o yüzden gelmedi kusura bakmayın _AwRiL_ ısrar etti ama olmadı 😊
GAME_MASTERS guild Wild_Hogs ile birleşmiştir başarılarımızın devamı gelcektir 😊
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
Amin Mr. Green
hayırlı olsun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap