neden se besıktas derbısındede yarı dan sonra hakem e bı haller geldı yıldıvım bos durmadı gıne ..
Galatasaray 1 -2 Fenerbahçe Süper Lig
· 206 Yanıt · 21K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 10 / 11
Yanıtlar
türk telekom arenanın açlışı yeni yaplmştr vatana millete hayrlı olsun 😊
Alex abi adam ya. Bir insan bu kadar mı süper olur? Adam maçı çevirdi. Diğer oyuncularda iş yoktu. Alex yine maçı almayı bildi. 🤝
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
rekoru bugn biz kırdık :)) geçmiş olsn ama güzel maçtı tbrikle gsli arkadaşlar :))
O değilde atılan yeni rakı neydi öyle. daral:
C
CherryBrandy
⭐ 18y
ben fb'liydi değildi diye bir şey söylemedim. geçen seneye kadar Fenerbahçe'den ekmek yedi bu adam. Yazık. O hareketinden sonra da herkes gördü ne mal olduğunu.
ben fb'liydi değildi diye bir şey söylemedim. geçen seneye kadar Fenerbahçe'den ekmek yedi bu adam. Yazık. O hareketinden sonra da herkes gördü ne mal olduğunu.
Adam o anda sevinç patlaması yaşadı 1 yıl boyunca oynatmadı adamı.Bence o anda yapması gayet normal.
biz burda bank asya macına bozuk para sokamıyoruz o şişeyi nasıl soktunuz..... düşündürücü...
Tüm yorumlarda da 131db bağırttık diyor.O rekora biz öndeyken ulaşıldı.Bence hakem 2 galatasaray 1 'di. Bu maçtan sonra da Hagi'nin teknik direktör mertebesine daha ulaşmadığı kanıtlanmış oldu.
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Adam o anda sevinç patlaması yaşadı 1 yıl boyunca oynatmadı adamı.Bence o anda yapması gayet normal.
Neyse daha fazla konuşmaya hiç gerek yok. Skor ortada. Son gülen iyi güldü. buda yetmiştir. 🎅
Tüm yorumlarda da 131db bağırttık diyor.O rekora biz öndeyken ulaşıldı.Bence hakem 2 galatasaray 1 'di. Bu maçtan sonra da Hagi'nin teknik direktör mertebesine daha ulaşmadığı kanıtlanmış oldu.
hakem 😱 cicioe2
C
CherryBrandy
⭐ 18y
makara: makara: makara: makara: 😆 😆 😆
hakem 😱 cicioe2
Bro Allah aşkına ya Alex gol atana kadar her şeye faul çaldı. Ofsaytlar ofsayttı o konuda doğruydudu da fauller ve kartlar konusunda çok hatalıydı.
Tamam, tartışmayı kesin. Güzel maçtı seyir zevki vardı. En azından Galatasaray, Galatasaray gibi oynayıp silkelendi. Galatasaray 3 puanı değil fakat kendini kazandı.
Special thx to FlexiALLAHINI SEVEN ÜSTÜME TOPRAK ATSIN
asdfasdfasdf 😁 😁
Tamam, tartışmayı kesin. Güzel maçtı seyir zevki vardı. En azından Galatasaray, Galatasaray gibi oynayıp silkelendi. Galatasaray 3 puanı değil fakat kendini kazandı.
Tartışmaya gerek yok 2-1 😜 😗
Tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımızı kutlarım.Bu tartışma süreeeeeer gider.Geçmiş ve şimdi ile.. Bir maç için birbirimizi kırmaya değmez.Skor 1-0 kalsaydı bu sefer bizim taraftarlar laf yapardı.Böle giderdi bu muhhabet.. Yani oyun bu kazanan da olacak kaybedende..
Alex De Souza bence Türkiye'nin en iyi futbolcusudur 😎
Kazım gibi karaktersiz oyuncuları hiçbir takımda oynatmamak lazım der uzarım bu konudan tartışmak istemiyorum 😜
Kazım gibi karaktersiz oyuncuları hiçbir takımda oynatmamak lazım der uzarım bu konudan tartışmak istemiyorum 😜
Alex De Souza bence Türkiye'nin en iyi futbolcusudur 😎
Kazım gibi karaktersiz oyuncuları hiçbir takımda oynatmamak lazım der uzarım bu konudan tartışmak istemiyorum :P
Bir BJK'li olarak katılıyorum.
*Q7'yi unutmayalım pls 😈 😜
şunu söylemeden edemicem makara:
Q7 iyi oyuncu fakat çok bencıl bu huyu bence güzel futbolunu perdeliyor bu yüzden onu saymıyorum 😜
Q7 iyi oyuncu fakat çok bencıl bu huyu bence güzel futbolunu perdeliyor bu yüzden onu saymıyorum 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap