Icerige atla
Extraloob

Galatasaray 1 -2 Fenerbahçe Süper Lig

· 206 Yanıt · 21K görüntüleme · Sayfa 10 / 11
Yanıtlar
C
Cee'd ⭐ 15y
neden se besıktas derbısındede yarı dan sonra hakem e bı haller geldı yıldıvım bos durmadı gıne ..
U
Uprising ⭐ 19y
türk telekom arenanın açlışı yeni yaplmştr vatana millete hayrlı olsun 😊
R
Redefine ⭐ 19y
Alex abi adam ya. Bir insan bu kadar mı süper olur? Adam maçı çevirdi. Diğer oyuncularda iş yoktu. Alex yine maçı almayı bildi. 🤝
P
rekoru bugn biz kırdık :)) geçmiş olsn ama güzel maçtı tbrikle gsli arkadaşlar :))
U
Uprising ⭐ 19y
O değilde atılan yeni rakı neydi öyle. daral:
C
ben fb'liydi değildi diye bir şey söylemedim. geçen seneye kadar Fenerbahçe'den ekmek yedi bu adam. Yazık. O hareketinden sonra da herkes gördü ne mal olduğunu.
A
Adith ⭐ 18y
ben fb'liydi değildi diye bir şey söylemedim. geçen seneye kadar Fenerbahçe'den ekmek yedi bu adam. Yazık. O hareketinden sonra da herkes gördü ne mal olduğunu.

Adam o anda sevinç patlaması yaşadı 1 yıl boyunca oynatmadı adamı.Bence o anda yapması gayet normal.
M
Mojito ⭐ 18y
biz burda bank asya macına bozuk para sokamıyoruz o şişeyi nasıl soktunuz..... düşündürücü...
D
Doma$no ⭐ 18y
Tüm yorumlarda da 131db bağırttık diyor.O rekora biz öndeyken ulaşıldı.Bence hakem 2 galatasaray 1 'di. Bu maçtan sonra da Hagi'nin teknik direktör mertebesine daha ulaşmadığı kanıtlanmış oldu.
C

Adam o anda sevinç patlaması yaşadı 1 yıl boyunca oynatmadı adamı.Bence o anda yapması gayet normal.

Neyse daha fazla konuşmaya hiç gerek yok. Skor ortada. Son gülen iyi güldü. buda yetmiştir. 🎅
M
Mojito ⭐ 18y
Tüm yorumlarda da 131db bağırttık diyor.O rekora biz öndeyken ulaşıldı.Bence hakem 2 galatasaray 1 'di. Bu maçtan sonra da Hagi'nin teknik direktör mertebesine daha ulaşmadığı kanıtlanmış oldu.

hakem 😱 cicioe2
C

makara: makara: makara: makara: 😆 😆 😆
D
Doma$no ⭐ 18y

hakem 😱 cicioe2

Bro Allah aşkına ya Alex gol atana kadar her şeye faul çaldı. Ofsaytlar ofsayttı o konuda doğruydudu da fauller ve kartlar konusunda çok hatalıydı.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Tamam, tartışmayı kesin. Güzel maçtı seyir zevki vardı. En azından Galatasaray, Galatasaray gibi oynayıp silkelendi. Galatasaray 3 puanı değil fakat kendini kazandı.
Special thx to Flexi
E
EmmaW ⭐ 19y
ALLAHINI SEVEN ÜSTÜME TOPRAK ATSIN

asdfasdfasdf 😁 😁
M
Mojito ⭐ 18y
Tamam, tartışmayı kesin. Güzel maçtı seyir zevki vardı. En azından Galatasaray, Galatasaray gibi oynayıp silkelendi. Galatasaray 3 puanı değil fakat kendini kazandı.

Tartışmaya gerek yok 2-1 😜 😗
D
Doma$no ⭐ 18y
Tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımızı kutlarım.Bu tartışma süreeeeeer gider.Geçmiş ve şimdi ile.. Bir maç için birbirimizi kırmaya değmez.Skor 1-0 kalsaydı bu sefer bizim taraftarlar laf yapardı.Böle giderdi bu muhhabet.. Yani oyun bu kazanan da olacak kaybedende..
R
Rochas ⭐ 16y
Alex De Souza bence Türkiye'nin en iyi futbolcusudur 😎

Kazım gibi karaktersiz oyuncuları hiçbir takımda oynatmamak lazım der uzarım bu konudan tartışmak istemiyorum 😜
W
Whisk ⭐ 16y
Alex De Souza bence Türkiye'nin en iyi futbolcusudur 😎

Kazım gibi karaktersiz oyuncuları hiçbir takımda oynatmamak lazım der uzarım bu konudan tartışmak istemiyorum :P

Bir BJK'li olarak katılıyorum.

*Q7'yi unutmayalım pls 😈 😜
R
Rochas ⭐ 16y
şunu söylemeden edemicem makara:
Q7 iyi oyuncu fakat çok bencıl bu huyu bence güzel futbolunu perdeliyor bu yüzden onu saymıyorum 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: