sahaya biri 70lik rakı atmış puahhaha
Galatasaray 1 -2 Fenerbahçe Süper Lig
· 206 Yanıt · 21K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 8 / 11
Yanıtlar
KRALEX
arkadaş 75dk maçı izledim fener gol atmadı kapadım 2 gol oldu 😆 bitane daha atında iddaa tutsun beyler :F
arkadaş 75dk maçı izledim fener gol atmadı kapadım 2 gol oldu 😆 bitane daha atında iddaa tutsun beyler :F
Benim gibi 4-6 oynadın di mi sende 😆
[F New]Solo Gitarist
Bağırta Bağırta Koyduk Bağırışlarını Rekorla Payelettik!
Benim gibi 4-6 oynadın di mi sende 😆
tek maç handikaplı fener oynadım 😆
Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum 🍺
Special thx to Flexi D
DEVIL_SHARK
⭐ 17y
KRAL ALEX ❤️ ❤️
A
AlessandraA
⭐ 15y
Haha işte bu güzeldi 🎅 🎅
Temet Nosce
⭐ 17y
Fenerbahçeye tebrikler.Çok güzel bi maçtı 🎭
Okey Lets Go . 😆
Kaybettik. Güzel oldu aslında. Adnan ve Hagi gider artık heralde. Kazansaydık bu seneyi tamamlarlardı. Artık o kadar yüzsüzlük yapmazlar heralde.
Ps: Kuponum tuttu.
Ps: Kuponum tuttu.
Bu hagi'de gram teknik direktörlük zekası varsa bende adam değilim.
131 desibel bağırttırdık cinconu ahahaha 😈 😁
Futbolu bıraktıktan sonra akıl kalmadı onda. 😘
Dk 70 Stancu off Ayhan Akman on. 🙏
Special thx to Flexi M
Mr Perfect
⭐ 15y
O deilde rakı şişesine güldüm 😄
Ya Barosun bi pozisyonu vardı hakem sarı gösterdi Barosa o pozisyon gol oldu nie o pozisyonu hiç göstermedi bu ligtv.
Bencede.Febe acılacak arkada bpşluk kalcak sen yavaş adam olan Kewell ı al hızlı olup gol atcak kişi olan Pinoyu alma .
Bencede.Febe acılacak arkada bpşluk kalcak sen yavaş adam olan Kewell ı al hızlı olup gol atcak kişi olan Pinoyu alma .
O deilde rakı şişesine güldüm :D
Ahaahaha aynen Lugano koydu farkını orda, hakem almaya çalışıyor vermiyor şişeyi reklam yapıyor makara:
Special thx to FlexiYa Barosun bi pozisyonu vardı hakem sarı gösterdi Barosa o pozisyon gol oldu nie o pozisyonu hiç göstermedi bu ligtv.Bu hagi'de gram teknik direktörlük zekası varsa bende adam değilim.
barosa kartı gösterdiğinde gol olmadı topa düdükten sonra vurduğu için gördü kartı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap