Icerige atla
Extraloob

Galatasaray 1 -2 Fenerbahçe Süper Lig

· 206 Yanıt · 21K görüntüleme · Sayfa 9 / 11
Yanıtlar
A
Adith ⭐ 18y
O deilde rakı şişesine güldüm :D

Ahaahaha aynen Lugano koydu farkını orda, hakem almaya çalışıyor vermiyor şişeyi reklam yapıyor makara:

Aynısını Keita yaptı geçen yol çok iyi hatırlıyorum sarı verdi.Buna niye kart yok ?Çifte standart var arkadaş. cicioe2
C
Crusade ⭐ 18y
O deilde rakı şişesine güldüm :D

Ahaahaha aynen Lugano koydu farkını orda, hakem almaya çalışıyor vermiyor şişeyi reklam yapıyor makara:

Aynısını Keita yaptı geçen yol çok iyi hatırlıyorum sarı verdi.Buna niye kart yok ?Çifte standart var arkadaş. cicioe2

131 Desibel bağırttık sanki 🤘
A
Avenger ⭐ 18y
Bu hagi'de gram teknik direktörlük zekası varsa bende adam değilim.

Aynen katılıyorum.
O kadar doluyum ki anlatamam. Gerizekalı herifin yaptığı her değişiklik bir gol olarak dönüyor. Teknik direktörlüğü Ayhana verse çok daha iyi olur...
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ya hadi kewell ı geçtim, Ayhan nedir abi şaka felan mı ya ? adam bağkurdan emekli olmuş halen top peşinde. O an pino yu olsa belkide daha fazla hızlı çıkıişlar yaratılabilirdi.
Special thx to Flexi
K
kekostar11 ⭐ 15y
Yetenek Sizsiniz Türkiye Alın Size Yetenek !!
1-0 Dan 2-1 😆 😆
Galatasaylıları tebrik Ederim
Nasıl koydu aykut kocaman kocaman kocaman!!!!
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Ya Barosun bi pozisyonu vardı hakem sarı gösterdi Barosa o pozisyon gol oldu nie o pozisyonu hiç göstermedi bu ligtv.

Bu hagi'de gram teknik direktörlük zekası varsa bende adam değilim.

Bencede.Febe acılacak arkada bpşluk kalcak sen yavaş adam olan Kewell ı al hızlı olup gol atcak kişi olan Pinoyu alma .

barosa kartı gösterdiğinde gol olmadı topa düdükten sonra vurduğu için gördü kartı

bide hakem çok kötüydü gerçekten neyse febe de şansmı ne var.10 maç arka arkaya yenilse sonra bizle maç yapsa gene yener bu febe.2 atakyaptılar oda gol oldu şansmı desem ne desem
S
SeaLPower ⭐ 16y
Ya bu GS ne yapıyor böyle ya !! Adamlar 1-0 Öndeler dakika 75 e kadar 15 16 dakikada maç kaybediyorlar ... Ankara maçındada aynısı !!
C
Cee'd ⭐ 15y
131 Desibel bağırttık sanki 🤘

sen gel bıze ben senı 169 desıbel bagırttırıyım
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
neyse ya Hagi le Adnan Polat gitsinde bari bi boka yarasın yenilmemiz
A
Autumn ⭐ 17y
Okey Let's Go !!!!!
🤘
Galliport
Galliport ⭐ 16y
22 yıldır galatasaraylıyım bu kadar berbat oynadıklarını görmedim.Yeni nesil yöneticilerin hepsi galatasarayda olduklarını unutmuşlar.
Yazıklar olsun.
S
shneZee ⭐ 18y
Zevkli güzel bir maç oldu sonuç baştan belliydi tesadüfen yediğimiz bir gol ardından 2.yarı fenerbahçe geri geldi.
ve 2-1 var mı ötesi ?
sırada ki gelsin 😎
H
hmzsnmz ⭐ 19y
tebrikler fenevbahce
[ek #12654]
S
shneZee ⭐ 18y
tebrikler fenevbahce

Teşekkürler 8jk li abim 🤘 🎅
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
febe adam gibi oynayıp kazansa gam yemicem.GS-FB derbisinde FB müthiş oynamıyo ama kazanıyolar işte şans.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
tebrikler fenevbahce

Teşekkürler 8jk li abim 🤘 🎅

İki tarafa da kıl olurum ama napalım biri kazanacaktı o da fenev oldu 😜
[ek #12654]
C
galibiyet bir yana . Ben bu kazım kadar şerefsiz bir adam görmedim arkadaş. Adam geçen ene ekmek yiyordu Fb'den. Şimdi hareket yapıyor. BU nedir yani. Ama bu galibiyet ona en büyük kapak olmuştur.

Öte yandan bir Fenerbahçe'li olarak bu niangtan bir cacık olmayacağını anladım tekrar. geldiği günden beri sevemediydim zaten.
kanıtladı bir kez daha.
A
Adith ⭐ 18y
Zevkli güzel bir maç oldu sonuç baştan belliydi tesadüfen yediğimiz bir gol ardından 2.yarı fenerbahçe geri geldi.
ve 2-1 var mı ötesi ?
sırada ki gelsin 8)

Geçen yılki gibi 2-0dan 3-2 yapmayalım Kadıköyde. makara:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
galibiyet bir yana . Ben bu kazım kadar şerefsiz bir adam görmedim arkadaş. Adam geçen ene ekmek yiyordu Fb'den. Şimdi hareket yapıyor. BU nedir yani. Ama bu galibiyet ona en büyük kapak olmuştur.

Öte yandan bir Fenerbahçe'li olarak bu niangtan bir cacık olmayacağını anladım tekrar. geldiği günden beri sevemediydim zaten.
kanıtladı bir kez daha.

Kazım fenerbahçedeyken fenerbahçe formasını ayaklarının altına alıp çiğneyen , üstüne tüküren birisiydi.Yöneticilerle , teknik direktörüyle , taraftarıyla kavgalıydı . Yani kazımda geldiği günden beri sizi sevemedi 🎅
A
Avenger ⭐ 18y

kanıtladı bir kez daha.

Kazım hiç fenerli olmadı. Zaten yönetim vs. ile kavgalı ayrıldı.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: