F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #1 GAIA'da en iyi olma amacıyla yola cıktım 😎- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R ReaLPrisoN ⭐ 19y 17 yil once #2 en iyisi olursun inşallah 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 17 yil once #3 Eos özlicek seni... 😢 ps : build nerdir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 17 yil once #4 Eos özlicek seni... 😢 ps : build nerdir.Rouge skilleri açık; elde 2h sword var 😆Başarılarının devamını dilerim [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 17 yil once #5 Rogue 24te iniyor 😎Clerıc 64Warrıor 54 [Suan ıcın]Farmlı olması benım ıcın bır nevı ıyı oldu.Amacım Clerıc - Warrıor'u 71e getırmek.Rogueyı ındırdıgım takdırde bayagı yaklasacagım buna. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 17 yil once #6 Gelmeyen kalmadı. 😄Gelmeyin nan doluyor server. 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 17 yil once #7 Pıtırcık Okulda gibi bir başlık olmuş 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeNDiCaP ⭐ 18y 17 yil once #8 güzelmis 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #9 Güzel char 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 17 yil once #10 Güzel char 8)Yapılandıranın sayesinde. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ALURTZ ⭐ 18y 17 yil once #11 ha seni görmüştüm kardeşim taxide iyi çardır up^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once #12 Hayırlısı oLsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #13 Hayırlı olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 17 yil once #14 Rogue'yi 14e düşürdüm.Warrıor 64'te.Sıra geldi farm'a 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #15 Devam et 😎Bakalım ben ne yapıcam Gaia'da. 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 17 yil once #16 Bakalım ben ne yapıcam Gaia'da. 🍿Haberini aldım. 🍺 İyi bir ikili oluruz seninle umarım. 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #17 İnşallah. Şimdiden sabırsızlanıyorum. ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 17 yil once #18 Rogue 4 Lv'a düştü.Farm'a başladım. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil