Hafta sonunun gelmiş olmasıyla beraber uzun süredir adam gibi film seğretmediğimi anladım ve haldır huldur Liste yapmayya başladım... Listemi yaptım. Daha neler ekleyebilirim diye size sorayım dedim...
1.Dark Night
2.Ra-Ta-Tu
3.Hancock
4.Wall-E
5.Kung Panda
6.Wanted
7.Saw 5
PS: Önümüzdeki hafta içinde hepsini bitirmiş olacağım... Liste sizce nasıl?
Film izleyeceğim Önerilerinizi bekliyorum...
· 25 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
Şu an Wanted kesinlikle 12 den sonra Saw 😉
Şu an Wanted kesinlikle 12 den sonra Saw ;)
Film listesini verdim yarın alıcam ama şu anda elimde kara şovalye var. Başlasammı acaba ? 🍿
Ne Tarz Filim Seversin Bilmiyorum Ama Music And Lyrics 'i öneririm sana Furkan..
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Hafta sonunun gelmiş olmasıyla beraber uzun süredir adam gibi film seğretmediğimi anladım ve haldır huldur Liste yapmayya başladım... Listemi yaptım. Daha neler ekleyebilirim diye size sorayım dedim...
1.Dark Night
2.Ra-Ta-Tu
3.Hancock
4.Wall-E
5.Kung Panda
6.Wanted
7.Saw 5
PS: Önümüzdeki hafta içinde hepsini bitirmiş olacağım... Liste sizce nasıl?
Aslında seğretmek değil seyretmek olacak 😊
Bunların dışında ise Hellboy II Golden Army'yi ve izlemediysen Death Race'i kaçırmamalısın 🍺
Kung Fu Panda nedir hacım ya :?
Bridge To Terabithia(Terabithia Köprüsü) bu filmide izle,beyeneceğini düşünüyorum 😉
Bridge To Terabithia(Terabithia Köprüsü) bu filmide izle,beyeneceğini düşünüyorum 😉
Saw 5 i izle bence....
Anşmasyonu çok seviyorum yaa 😄
- 21
- Yaşamak için öldür
- D-War
- Yaşamak için öldür
- D-War
Şu an Wanted kesinlikle 12 den sonra Saw ;)
Film listesini verdim yarın alıcam ama şu anda elimde kara şovalye var. Başlasammı acaba ? 🍿
Kara Şovalye çok pahalı ve şaşalı bir yapım olmasının yanında inan çok sıkıcı, sürekleyici film olayı tamamen yok gibi, bu saatte uyuyup kalmak istemiyorsan bence Wanted 😄
- 21
- Yaşamak için öldür
- D-War
dediğim filmleri izlemediysen,banko izlemelisin...
OldBoy 👍 👍 👍
J
Jason Walker
⭐ 19y
Wanted son zamanların en iyi aksiyon filmi. 😉
kung fu panda tavsiye ederim ^^
abi ne yaptın ya çocuk o animasyon filmini izlerse uyuyo kalır ^^
animasyon filmi çocuklar için olurmu güzeli herkese hitap eder çizgi film de olsa izlenir.
'' 21 '' izlediğim en beğendiğim kumar filmi...
Saw 5
animasyon filmi çocuklar için olurmu güzeli herkese hitap eder çizgi film de olsa izlenir.
mesela; Madagaskar 🤘
H
HeartLess*X
⭐ 19y
mesela; Madagaskar 🤘
Mesela İce age 😁 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap