Icerige atla
Extraloob

FENERBAHCE - TRABZONSPOR [ 1 - 3 ] BİTTİ

· 250 Replies · 21K views · Page 6 / 13
Replies
T
The Black ⭐ 16y
iki takımda çok güzel anlaşmış gibi fener trabzona kupayı verdi trabzonda bize şampiyonluğu verecek hayırlı olsun 🍺

ps:maç başında trt 1 i izlediyseniz biri konuşurken süper kupa trabzon fener arasında olucak gibi birşey söyledi hatda arkasından bunu düzeltmeye çalıştılar ne tesadüf nese:

yenilince hep öyle olur zaten daral:
B
Beatraax ⭐ 19y
Fener alacak ama neyi 🙄 herkesin kafasında bu soru var 😕

Tehehe 😁
Ünlü bir düşünür demişki ;

Dreams is good. Kısa ama öz 😁 nese: ❤️ 😘
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
daum sendromu budur işte. damn it, go home daum...

aziz başkan gitmeli
daum gitmeli
selçuk-önder-deniz gitmeli
L
lnvasion ⭐ 16y
Ne kadar güzel bir site yorumlar ne kadar güzel
E
Elessar ⭐ 18y

aziz başkan gitmeli
daum gitmeli

maçtan sonra birilerinin gitmesi hep şart olur zaten 😆
A
apoxredis ⭐ 19y

aziz başkan gitmeli
daum gitmeli

😆 aynen katılıyorum hep böyle oldu ama kupa trabzonun şampiyonluk fenerin tabiki 🍺
K
KissBerry ⭐ 17y
hehe 4. sayfadaki yorumumda fener 28. yıldada kupa alamamayı kutluycak demiştim dediğim oldu ve ne acayiptir maç 3-1 bitti 😁
S

aziz başkan gitmeli
daum gitmeli

😆 aynen katılıyorum hep böyle oldu ama kupa trabzonun şampiyonluk fenerin tabiki 🍺

turkiye sendromu...
J
JawBreaker ⭐ 18y
Gelenek bozulmaz. 😁 😈

Bozulmadı. 😁 😎 😈
P
Prisoners ⭐ 18y
Gelenek bozulmaz. 😁 😈

Bozulmadı. 😁 😎 😈

🍺
J
Journalist ⭐ 19y
f5 50 yıl bu kupayı alamaz 😜

ahahahahaha nooooooob f5 😆 😁 😁 😆 😈 ❤️
S
Schweppes ⭐ 17y
Trabzonsporu tebrik ederim Daum'a da yazıklar olsun.
I
Inception ⭐ 18y
Skor bize birşey anlatmaya çalışıyor 😜
K
KissBerry ⭐ 17y
belki iyi bir çocuk olursanız bir gün kupayı bile görebilirsiniz 😈
A
Absence ⭐ 19y
O değilde bizim teknik adamlarda bi iş var zaten geçen senede dede babacanı oynattıydı 😜
yönetim şimdi bize ne kadar gol atan adam varsa toplar bidaha atmasın diye adaşım Engini,Ozanı, v.s v.s 😁
Z
ZikywaL ⭐ 19y
Fener Kupa yerine 3ün 1ini aldı nese: nese:

Seneye inşallah 😆
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Bir Trabzon lu şu sevinci yapsa ağzıma açmam ama Eziktaş 6s gibi ezik takımlarda öyle yaralar açmışız ki kazandığımızda ortada bulamadığımız adamlar şimdi "haha hihi" takılıyor.Sanmayın bizi ezdiğinizi bizim hoşumuza gidiyor 1 fenerbahçeye karşı 2 küçük takımın birleşmesi . Nerde 4 büyükler hatta şimdi 3 diyorlar.Ben 1 derim kardeşim eğer o diğer sözde 2 büyük diğer 1 büyük için birleşiyorsa... Veya yeni terim 1 En büyük ve diğer 3 büyük...
K
KissBerry ⭐ 17y
Bir Trabzon lu şu sevinci yapsa ağzıma açmam ama Eziktaş 6s gibi ezik takımlarda öyle yaralar açmışız ki kazandığımızda ortada bulamadığımız adamlar şimdi "haha hihi" takılıyor.Sanmayın bizi ezdiğinizi bizim hoşumuza gidiyor 1 fenerbahçeye karşı 2 küçük takımın birleşmesi . Nerde 4 büyükler hatta şimdi 3 diyorlar.Ben 1 derim kardeşim eğer o diğer sözde 2 büyük diğer 1 büyük için birleşiyorsa... Veya yeni terim 1 En büyük ve diğer 3 büyük...

bizim haha hihi sebebiniz sizin 28 yıldır bozulmayan geleneğiniz makara:
P
Prisoners ⭐ 18y

Ben 2 takım tutarım 😎
B
Beatraax ⭐ 19y
belki iyi bir çocuk olursanız bir gün kupayı bile görebilirsiniz 😈

😈

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: