Icerige atla
Extraloob

FENERBAHCE - TRABZONSPOR [ 1 - 3 ] BİTTİ

· 250 Replies · 21K views · Page 7 / 13
Replies
J
JawBreaker ⭐ 18y
Bir Trabzon lu şu sevinci yapsa ağzıma açmam ama Eziktaş 6s gibi ezik takımlarda öyle yaralar açmışız ki kazandığımızda ortada bulamadığımız adamlar şimdi "haha hihi" takılıyor.Sanmayın bizi ezdiğinizi bizim hoşumuza gidiyor 1 fenerbahçeye karşı 2 küçük takımın birleşmesi . Nerde 4 büyükler hatta şimdi 3 diyorlar.Ben 1 derim kardeşim eğer o diğer sözde 2 büyük diğer 1 büyük için birleşiyorsa... Veya yeni terim 1 En büyük ve diğer 3 büyük...

Tamam işte alamıyorsunuz kasma fazla. 😁 😈
A
Adith ⭐ 18y
Bir Trabzon lu şu sevinci yapsa ağzıma açmam ama Eziktaş 6s gibi ezik takımlarda öyle yaralar açmışız ki kazandığımızda ortada bulamadığımız adamlar şimdi "haha hihi" takılıyor.Sanmayın bizi ezdiğinizi bizim hoşumuza gidiyor 1 fenerbahçeye karşı 2 küçük takımın birleşmesi . Nerde 4 büyükler hatta şimdi 3 diyorlar.Ben 1 derim kardeşim eğer o diğer sözde 2 büyük diğer 1 büyük için birleşiyorsa... Veya yeni terim 1 En büyük ve diğer 3 büyük...

bizim haha hihi sebebiniz sizin 28 yıldır bozulmayan geleneğiniz makara:

👍 makara: makara: makara:
E
erkanemre ⭐ 17y
Skor bize birşey anlatmaya çalışıyor :P

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu işte bu süperdi 😆
J
Journalist ⭐ 19y
50 sene olsa! alamazsın kupa! noob kanaryaaa noob kanaryaaaa nese: 🎅 nese: makara:
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Trabzon hak ederek kazandı.Tüm trabzonluları tebrik ederim nese:
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
trabzonu tebrik ediyorum güzel maçtı ve hakkeden kazandı=)
R
RockmasteR ⭐ 19y
Biz en azından finalde eleniyoruz trabzon lu olmayan taraftarlar siz ilk önce finale çıkmayı becerinde sonra gelip bizi ezersiniz burda
X
Xreleave ⭐ 18y
Bu sene baya ümitlenmiştim yahu, gene olmadı 😞
K
KissBerry ⭐ 17y
Biz en azından finalde eleniyoruz trabzon lu olmayan taraftarlar siz ilk önce finale çıkmayı becerinde sonra gelip bizi ezersiniz burda

biz daha önce aldık 28 yıldır kupa görmeyen biz değiliz sizsiniz 😈
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ahaha okul süperdi derste maçı dinledik hoca fenerbahçeliydi 10 dakikada bukalemun gibi renkden renge girdi, tüm fenerlilere olmuştur sanırım ahaha 😆 😆 30 oldu bu.Ya bizim karşı komşuya çok üzülüyorum, fenerli kendisi 28 yaşında ve doğduğu günden itibaren Türkiye kupası görememiş, babasının anllattıklarını dinlemekle yetiniyor 😢 😢 çok yazık ona çok acıyorum 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 nese: nese: nese: nese: nese: 🤘 🤘 🤘 🤘 🕵️ 🕵️ 💃 💃
Special thx to Flexi
S
Schweppes ⭐ 17y
50 sene olsa! alamazsın kupa! noob kanaryaaa noob kanaryaaaa nese: 🎅 nese: makara:

Hehe yazım ya 🤔
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Türkiye Kupasını Fenerbahçe alamadığı için kıymete biniyor açıkcası bir futbol fanatiği olarak zerre kadar umurumda değil bu kupa ama ligi alamazsak çıldırıyorum işte bunu bilen diğer ezik takımların taraftarlarıda ligi alamadıkları için bu kupaya önem veriyor kısaca özetlersek ;

Fenerbahçe Türkiye kupasını alamadığı için herkes önemsiyor Fenerbahçe bu kupayı bir alsa kimse kupanın yüzüne bakmayacaktır 😎
B
Buzzz ⭐ 18y
belki iyi bir çocuk olursanız bir gün kupayı bile görebilirsiniz 😈

:twisted
K
KissBerry ⭐ 17y
ezikbahçe 28. yıl anısına düzenlenen oyuncak kupa dağıtma törenine herkez davetlidir belki orda görebilirsiniz 😈
A
Adith ⭐ 18y
ezikbahçe 28. yıl anısına düzenlenen oyuncak kupa dağıtma törenine herkez davetlidir belki orda görebilirsiniz 😈

makara: makara: nese:
K
fenerbahçe böyle oynarsa ligdeki 2 maçında da puan kaybeder fakat bu kadar kötü oynayacağını zannetmiyorum ayrıca trabzonda ligdeki maçı bu kadar iyi oynayamayabilir

Trabzonluları tebrik ederim
S
SoGood ⭐ 17y
-.-'
K
KissBerry ⭐ 17y
evet tüm ezikbahçelilere bi hediye bakın bakın hasret giderin koskoca 27 yıllık hasret 😄
W
Warden_ ⭐ 17y
Türkiye Kupasını Fenerbahçe alamadığı için kıymete biniyor açıkcası bir futbol fanatiği olarak zerre kadar umurumda değil bu kupa ama ligi alamazsak çıldırıyorum işte bunu bilen diğer ezik takımların taraftarlarıda ligi alamadıkları için bu kupaya önem veriyor kısaca özetlersek ;

Fenerbahçe Türkiye kupasını alamadığı için herkes önemsiyor Fenerbahçe bu kupayı bir alsa kimse kupanın yüzüne bakmayacaktır 8)

Siz kendinizi öle kandırmaya devam edin !

Tek bir söz söylüorum: Eşek sudan gelir Fenerbahçe Türkiye kupasını alamaz !
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Türkiye Liginde şu anda lider bir takım FENERBAHÇE
Türkiye Kupasında final oynamış bir takım FENERBAHÇE

bırakında biz sevinelim siz diğer takımların taraftarları da bu şölenden kendilerine kıymık bulmaya çalışmasınlar 😎

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: