hepsine katılmasamda peki desek lakin şunu ayırırım aradan,
güiza en az net 5 gol pozisyonu buldu fakat fazla beceriksiz son vuruşlarda..
adam 10 numara futbolcu ve ne gerekiyorsa yapıyor her vuruşuda gayet güzel ve etkili bu aralar fazla hafif vuruyor tek sorunu o da ozguvenden kaynaklı 3-5 aya kadar alışır.
şimdi bugün baya bi konuştuk bu konuyu..herkes güiza'dan yakınıyordu..adamın zaten ne anası kaldı ne bacısı bizim fenerli arkadaşlar hepsinin kulagını çınlattı..
aslında alışıp alışmaması bir bahane değil..gs li oldugum için söylemiyorum ama bir de Baros a bakalım..adam geldi ve gollerini attı..tamam arada o da kaçırıyor insanlık hali..fakat bir özgüven problemi yok adamın..yani bir futbolcuda, özellikle bir santrafor ya da kaleci gibi en fazla öneme sahip mevkide oynayanların böyle bir sıkıntısı olmamalı..
ben buraya yazıyorum..güiza fener'de bir kaç gol daha atar..fakat gol kralı falan olamaz..çünkü üstün yetenekleri olan bir golcü değil..bana sorarsanız semih ondan kat kat fırsatçı ve çabuk bir oyuncu.ve eğer ikisi de sezon boyunca her maçta beraber forma giyerse,semih in daha fazla gol atacagını düşünüyorum, sakatlık durumu olmazsa..
Sen Guiza İle Baros u mu kıyasladın.. :? Baros Sadece Şanslı .. guıza kadar koşmuyo..pozisyon aramıyo bulduğunu atıyo.bence okan abinin dediği gibi bi alışsın..her futbolcu aynı değildir.Anelkada bizde tutturamadı..Şuan Chelsea yı taşıo niteliğinde bi futbolcu ki Guızada ispanya milli takımında oynuyor yani bunlarıda hesaba kat 👍