Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe - Arsenal Maçını Kim Alır ? 2-5

· 146 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 8 / 8
Yanıtlar
A
addIcFb ⭐ 19y

hepsine katılmasamda peki desek lakin şunu ayırırım aradan,
güiza en az net 5 gol pozisyonu buldu fakat fazla beceriksiz son vuruşlarda..

adam 10 numara futbolcu ve ne gerekiyorsa yapıyor her vuruşuda gayet güzel ve etkili bu aralar fazla hafif vuruyor tek sorunu o da ozguvenden kaynaklı 3-5 aya kadar alışır.

şimdi bugün baya bi konuştuk bu konuyu..herkes güiza'dan yakınıyordu..adamın zaten ne anası kaldı ne bacısı bizim fenerli arkadaşlar hepsinin kulagını çınlattı..

aslında alışıp alışmaması bir bahane değil..gs li oldugum için söylemiyorum ama bir de Baros a bakalım..adam geldi ve gollerini attı..tamam arada o da kaçırıyor insanlık hali..fakat bir özgüven problemi yok adamın..yani bir futbolcuda, özellikle bir santrafor ya da kaleci gibi en fazla öneme sahip mevkide oynayanların böyle bir sıkıntısı olmamalı..

ben buraya yazıyorum..güiza fener'de bir kaç gol daha atar..fakat gol kralı falan olamaz..çünkü üstün yetenekleri olan bir golcü değil..bana sorarsanız semih ondan kat kat fırsatçı ve çabuk bir oyuncu.ve eğer ikisi de sezon boyunca her maçta beraber forma giyerse,semih in daha fazla gol atacagını düşünüyorum, sakatlık durumu olmazsa..

Sen Guiza İle Baros u mu kıyasladın.. :? Baros Sadece Şanslı .. guıza kadar koşmuyo..pozisyon aramıyo bulduğunu atıyo.bence okan abinin dediği gibi bi alışsın..her futbolcu aynı değildir.Anelkada bizde tutturamadı..Şuan Chelsea yı taşıo niteliğinde bi futbolcu ki Guızada ispanya milli takımında oynuyor yani bunlarıda hesaba kat 👍
T
Tarantella ⭐ 19y
baros 2004 de gol kralı oldu..eu 2004'de.
ben bir görüşü savunmadım örnek verdim.
fenerli arkadaşlarla ortak düşüncemiz dedim bunlar..sadece benim değil..
5-2 nin sinirini benden çıkarma 😜
T
Torquel ⭐ 19y
Baros kendini kanıtlamış,Tarantella'nında dediği gibi çok büyük bir organizyanun gol kralı olmuş biri(bizimkide oldu ama...).Büyük futbolcunun adapte olma sorunu az olmalıdır.İspanya'da gol kralı olmadan önce Guiza'nın adını bilen???İddaa sayasinde her avrupa ligi hakkında yerince bilgiye sahip olmama rağmen Guiza'yı hiç duymamıştım.Ama Baros,ben kendimi bildim bileli iyi bir santrafor.(En azından milli takım başarısı oalrak)Guiza koşuyormu koşuyor,pozisyon arıyormu arıyor ama bitiremedikten sonra 5 pozisyon 1 gol diye bir kural olmadığı için ne önemli var.Ayrıca Galatasaray şu an Süper Lig'in en iyi orta sahasına sahip buna itirazı olanla bütün günde tartışırım.Bu sayede çok hoş toplar iniyor Baros'a.Guiza'dan çok Edu+Lugano ikilisi performansı değerlendirilmeli.Hadi Lugano bi kenara ama Edu...Her maçtan sonra hatamız vardı hatamız vardı diyip duruyor.La hatan varsa düzelt!!!Yerinde durmayı seven,yeri geldimi ön libero gibide oynayabilicek bir defans sart bize.+Carlos'un teknik adam olma zamanı geldi.

Yedeklerde konusuna gelince;
Semih'i kadroya katmak için Kazım'ı çıkardı ki bu dünya'nın en mantıksız olayı olabilir.Adam zaten baktı adı 11'de yok ilk 18 alma beni dedi.Kazım,ingiltere ligini tanıyan,burda oynamış biri.Vede güçlü,yetenekli.Böle bir maçtada şahsı olucağını düşünmuyorum.Bundan sonrada hayatta bir verim alamazsın ondan.Tümer,madem iyileşti,İlhan yerine koy kadroya,İlhan kim?????

Tabi bunları böle uzun uzun yazıyoruz ama Aragones gelip okumadıkça ne faydası var.Yaşı benimkinin 3-4 katı,ama bu kadroyu bana versen iddaa ediyorum daha iyi iş çıkarırım.En azından,şu kazım işinin düşünurdum.
A
addIcFb ⭐ 19y
Baros kendini kanıtlamış,Tarantella'nında dediği gibi çok büyük bir organizyanun gol kralı olmuş biri(bizimkide oldu ama...).Büyük futbolcunun adapte olma sorunu az olmalıdır.İspanya'da gol kralı olmadan önce Guiza'nın adını bilen???İddaa sayasinde her avrupa ligi hakkında yerince bilgiye sahip olmama rağmen Guiza'yı hiç duymamıştım.Ama Baros,ben kendimi bildim bileli iyi bir santrafor.Guiza koşuyormu koşuyor,pozisyon arıyormu arıyor ama bitiremedikten sonra 5 pozisyon 1 gol diye bir kural olmadığı için ne önemli var.Ayrıca Galatasaray şu an Süper Lig'in en iyi orta sahasına sahip buna itirazı olanla bütün günde tartışırım.Guiza'dan çok Edu+Lugano ikilisi performansı değerlendirilmeli.Hadi Lugano bi kenara ama Edu...Her maçtan sonra hatamız vardı hatamız vardı diyip duruyor.La hatan varsa düzelt!!!Yerinde durmayı seven,yeri geldimi ön libero gibide oynayabilicek bir defans sart bize.+Carlos'un teknik adam olma zamanı geldi.

Yedeklerde konusuna gelince;
Semih'i kadroya katmak için Kazım'ı çıkardı ki bu dünya'nın en mantıksız olayı olabilir.Adam zaten baktı adı 11'de yok ilk 18 alma beni dedi.Kazım,ingiltere ligini tanıyan,burda oynamış biri.Vede güçlü,yetenekli.Böle bir maçtada şahsı olucağını düşünmuyorum.Bundan sonrada hayatta bir verim alamazsın ondan.Tümer,madem iyileşti,İlhan yerine koy kadroya,İlhan kim?????

Tabi bunları böle uzun uzun yazıyoruz ama Aragones gelip okumadıkça ne faydası var.Yaşı benimkinin 3-4 katı,ama bu kadroyu bana versen iddaa ediyorum daha iyi iş çıkarırım.En azından,şu kazım işinin düşünurdum.

Haklısın Baros un başarısında en büyük faktor orta sahadır !
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
tarantella
torquel
addicfb

neden ben üçünüzün yazılarını heyecanla okuyorum, çok teşekkürler güzellerim harika yazım diliniz ve hayat görüşünüz var öpüyorum gözlerinizden mucX.
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Guiza'nın bariz bir farkı var istekli olması pozisyonlardan sonra surat ifadesine bir baksanız.
Üzülüyorum yarın bir gün o da gidecek.
Bu sezon böyle geçer gider Edu ile Lugano'nun yaptıkları ortada 4 gol de Edu'nun suçu vardı ki adamlar defansın bel kemiği :/

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: