Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe - Arsenal Maçını Kim Alır ? 2-5

· 146 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 7 / 8
Yanıtlar
X
XianHun ⭐ 18y
A
R
S
E
N
A
L

amacın sinir bozmak galiba
X
XER0 ⭐ 19y
🙄
J
Journalist ⭐ 19y
rezillik ya 😞
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
A
R
S
E
N
A
L

neden öyle düşündün ki 😁 😈
X
XianHun ⭐ 18y
A
R
S
E
N
A
L

2 gün sonra sizide görcez
W
WaTCHMaN ⭐ 19y

2 gün sonra sizide görcez
tabikide görüşecez eminimki 3+ gol atacaz klas farkı kimi yiyo kimi atıyo
B
BangBros ⭐ 18y
5-2 mi pehh
T
Tarantella ⭐ 19y
şimdi bir galatasaraylı olarak bu sözüm fenerlilere..
arkadaşlar biz de isteriz avrupada türklerin adı duyulsun.
fener güçlensin lige renk gelsin..fakat öyle olmayacak gibi..nedenleri sıralıyorum..

maldonado topçu mu ? eğer öyle oldugunu düşünen varsa pm den hararetli bir tartışmaya girmeye hazırım..kanatlara adamda al gülüm ver gülümden başka birşey yok.
güiza en az net 5 gol pozisyonu buldu fakat fazla beceriksiz son vuruşlarda..
bu selçuk denen adam ne yapıyor işi bilen biri onu da açıklasın..
volkan her zamanki gibi kumbara oldu..
kademe diye birşeyden söz etmek mümkün değil..

geçen sezon zico'yu göndermek için ellerinden geleni yapanlar ve başarılı olanlar umarım şuan mutludur..aurelio gibi adam daha gelmez fenere bu da ayrı bir not..

gelelim aragones'e..bu adam t. direktör mü yoksa sokaktan geçen 3. adam mı belli değil..maçı izlemez kulubenin yanındaki paspası düzeltir..ellerini açar başını avuçlarını içine alır.."ahhh ispanya vahhh ispanya" diye iç çeker..hatalı değişiklikler ve fazla sakin tavırları da cabası..

deivid in de ayagı kırık..mucizeler yaratacak bir fenerli yok artık..
alex desenize afedersiniz tırt..adam koşmuyor ve bugün isabetli pas yüzdesi oldukça düşüktü..maçta 5 kereden fazla ismini duymadım..

carlos da eski carlos değil..deparlarına, bindirmelerine nadiren şahit oluyoruz..
diyeceksiniz e kim kaldı bu takımda be arkadaş diye..söyleyeyim..ugur ve gökhan.
2si de cidden fenerin buraya kadar gelmesine büyük katkı sagladılar..umarım başarılarının devamı gelir..

yani tablo bu fenerli arkadaşlarım..bu sene hiç üzmeyin kendinizi ama fenerden başarı da beklemeyin..biz de isterdik yenmenizi..şahsen ben isterdim bir gsli olarak..

düşünün adamlar 2. yarı koşmadı bile..arsenalli oyuncular gol bile aramadı 2. yarı..yürüyerek maçı tamamladılar..şaraçoglunda böyle ise deplasmanı düşünmek bile istemiyorum..
geçmiş olsun..
T
Trayhoper ⭐ 19y
Bu maçtan sonra aragones'i şutlarlar zaten artık geri dönüşü yok.Adam takıma geçtiğinden beri kavak yelleri esmeye başladı.Kim neyine güvenerek aldı 73 yaşındaki adamı anlamıyorum.Düşünmekten aciz bir adamı fenerbahçe gibi adı duyulmuş bir takımın başına geçirenler kimler acaba onuda merak ediyorum ..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
şimdi bir galatasaraylı olarak bu sözüm fenerlilere..
arkadaşlar biz de isteriz avrupada türklerin adı duyulsun.
fener güçlensin lige renk gelsin..fakat öyle olmayacak gibi..nedenleri sıralıyorum..

maldonado topçu mu ? eğer öyle oldugunu düşünen varsa pm den hararetli bir tartışmaya girmeye hazırım..kanatlara adamda al gülüm ver gülümden başka birşey yok.
bu selçuk denen adam ne yapıyor işi bilen biri onu da açıklasın..
volkan her zamanki gibi kumbara oldu..
kademe diye birşeyden söz etmek mümkün değil..

geçen sezon zico'yu göndermek için ellerinden geleni yapanlar ve başarılı olanlar umarım şuan mutludur..aurelio gibi adam daha gelmez fenere bu da ayrı bir not..

gelelim aragones'e..bu adam t. direktör mü yoksa sokaktan geçen 3. adam mı belli değil..maçı izlemez kulubenin yanındaki paspası düzeltir..ellerini açar başını avuçlarını içine alır.."ahhh ispanya vahhh ispanya" diye iç çeker..hatalı değişiklikler ve fazla sakin tavırları da cabası..

deivid in de ayagı kırık..mucizeler yaratacak bir fenerli yok artık..
alex desenize afedersiniz tırt..adam koşmuyor ve bugün isabetli pas yüzdesi oldukça düşüktü..maçta 5 kereden fazla ismini duymadım..

carlos da eski carlos değil..deparlarına, bindirmelerine nadiren şahit oluyoruz..
diyeceksiniz e kim kaldı bu takımda be arkadaş diye..söyleyeyim..ugur ve gökhan.
2si de cidden fenerin buraya kadar gelmesine büyük katkı sagladılar..umarım başarılarının devamı gelir..

yani tablo bu fenerli arkadaşlarım..bu sene hiç üzmeyin kendinizi ama fenerden başarı da beklemeyin..biz de isterdik yenmenizi..şahsen ben isterdim bir gsli olarak..

düşünün adamlar 2. yarı koşmadı bile..arsenalli oyuncular gol bile aramadı 2. yarı..yürüyerek maçı tamamladılar..şaraçoglunda böyle ise deplasmanı düşünmek bile istemiyorum..
geçmiş olsun..

hepsine katılmasamda peki desek lakin şunu ayırırım aradan,

adam 10 numara futbolcu ve ne gerekiyorsa yapıyor her vuruşuda gayet güzel ve etkili bu aralar fazla hafif vuruyor tek sorunu o da ozguvenden kaynaklı 3-5 aya kadar alışır.
C
carwen ⭐ 18y
Madem bizden pek bir şey beklemiyorsunuz, uefa'da işiniz ne?

Sizden birşey beklemiyoruz diye ağzımızdan lafmı çıktı ? Zor bir maç olcak dedim.

Üffe püffe gerek yok daha 2. yarı var.Futbol bir oyundur,top yuvarlaktır.Kimin alıcağı belli olmaz

topun yuvarlak olduguna kimsenin itirazı yok da...açıkcası fenerden çok şey beklememek lazım.üst üste alınan kötü sonuçlar..aragones in umursamaz tavırları..takimin sahip oldugu dandik anlayış..bi tek top oynayan ugur u görüyorum..arada bir de gökhan ona eşlik ediyor..fakat ataklar beceriksiz forvetler semih ve gülizar yüzünden sonuçlanamıyor..
hadi hayırlısı..

😉 😉
R
Rocky ⭐ 18y
Tüm Fenerlilere Geçmiş Olsun! Geçirenler Sağolsun! 😁 Galatasaray Fun
T
TitusPullo ⭐ 19y
Sağlık olsun gayet normal bir sonuç. Bu kadro ile bu kadar oluyor...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

kadrosunu bu hale getirenler utansınlar tiksiniyorum hepsinden kamera yedek kulubesini gösteriyor takımda yedek yok olacak iş değil sen ki dünya markasısın yıldızlar dolu olmalı kulubede 🤔
A
addIcFb ⭐ 19y

kadrosunu bu hale getirenler utansınlar tiksiniyorum hepsinden kamera yedek kulubesini gösteriyor takımda yedek yok olacak iş değil sen ki dünya markasısın yıldızlar dolu olmalı kulubede 🤔

Abi Orası öyle Oynayanlarda zaten süper oynadı bence... libero yok..sağ kanat bomboş 🙄 bi uzun pas kaleci ile karşı karşıyalar guiza yı eleştiriolar adam ne biçim koşuyor..daha ne olsun şans yok abi adamlar bulduğunu attı..kaçırdıklarımızın haddi hesabı yok yazık ya..

Ve Sonuç ortada :?
N
Nerissa ⭐ 18y

Abi Orası öyle Oynayanlarda zaten süper oynadı bence... libero yok..sağ kanat bomboş 🙄 bi uzun pas kaleci ile karşı karşıyalar guiza yı eleştiriolar adam ne biçim koşuyor..daha ne olsun şans yok abi adamlar bulduğunu attı..kaçırdıklarımızın haddi hesabı yok yazık ya..

Ve Sonuç ortada :?

+1 Aynılarını düşünüyorum ben son zamanlarda Fb'nin böyle güzel oynadığını görmedim ama şans işte 😐
A
addIcFb ⭐ 19y
+ Kazım'a ne kastı var bilemiyorum. 18 lik Kadroya almamış 🙄 Ali Bilgini Sokuo İnatlaşıo sonra tabii başarısız olursun !
H
hmzsnmz ⭐ 19y
+ Kazım'a ne kastı var bilemiyorum. 18 lik Kadroya almamış 🙄 Ali Bilgini Sokuo İnatlaşıo sonra tabii başarısız olursun !

Aragones antrenmanda kimleri izliyor bilmiyorum ama , Burak Yılmaz mış Ali Bilgin miş İlhan Parlak mış Josico imiş , Maldonado imiş.. Bu oyuncularla hiç bir hedefe ulaşılamaz... Kaldı ki bu Josico ve Maldonado kimlerin yerine geldi ? Appiah , Aurelio... Üstte saydığım yerli oyuncular ise anadolu kuluplerinde vasat bir futbolcu olabilirler sadece... Burak Bjk de oynarken de çok lafını ettim , Fener alınca şaşırmıştım ... Fenerbahçe'nin kurtarıcıları Ali Bilgin, Burak Yılmaz olamaz , yakışmaz o takıma... Denizli'de şampiyonluğu kaptırdığında FB (bundan 2 sezon once yada 3 tam hatırlamıyorum) Yedekte Anelka bekliyordu .... Ama şu vakit bakıyoruz yedekte oyunu kurtaracak kim var??? FB bu oyunculara kalmadı bence. Devre arasında olacak bir iş gibi de durmuyor bence bu sezonu gençlerle kapasınlar seneye büyük atılım yapacak şekilde bir planlama yapsın FB yönetimi . Çünkü bu kadronun başına kim gelirse zor başarılı olur...
[ek #12654]
T
Tarantella ⭐ 19y

hepsine katılmasamda peki desek lakin şunu ayırırım aradan,

adam 10 numara futbolcu ve ne gerekiyorsa yapıyor her vuruşuda gayet güzel ve etkili bu aralar fazla hafif vuruyor tek sorunu o da ozguvenden kaynaklı 3-5 aya kadar alışır.

şimdi bugün baya bi konuştuk bu konuyu..herkes güiza'dan yakınıyordu..adamın zaten ne anası kaldı ne bacısı bizim fenerli arkadaşlar hepsinin kulagını çınlattı..

aslında alışıp alışmaması bir bahane değil..gs li oldugum için söylemiyorum ama bir de Baros a bakalım..adam geldi ve gollerini attı..tamam arada o da kaçırıyor insanlık hali..fakat bir özgüven problemi yok adamın..yani bir futbolcuda, özellikle bir santrafor ya da kaleci gibi en fazla öneme sahip mevkide oynayanların böyle bir sıkıntısı olmamalı..

ben buraya yazıyorum..güiza fener'de bir kaç gol daha atar..fakat gol kralı falan olamaz..çünkü üstün yetenekleri olan bir golcü değil..bana sorarsanız semih ondan kat kat fırsatçı ve çabuk bir oyuncu.ve eğer ikisi de sezon boyunca her maçta beraber forma giyerse,semih in daha fazla gol atacagını düşünüyorum, sakatlık durumu olmazsa..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: