Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe 6-0 6alatasaray

· 86 Yanıt · 27K görüntüleme
X
Xplosive OP ⭐ 17y
Bir tarihin özeti... Her ne kadar özet bile maçın kendisinden uzun olsa da. :P

[youtube]UEDq_Rv6MJc&feature=related[/youtube]

Ps: Daha önce verilmiş olabilir. Ama bunu unutan arkadaşlar için hatırlatmak gerekti. ^^
86 Yanıt
C
Cynosure ⭐ 19y
ben sana 5-1 i ve 7-0 ı hatırlatsam nası olur ?
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Hobaaa işte ben buna tarih derim.Az atmışız yahu ^^ 🍿

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
C
Cynosure ⭐ 19y
başka şeyle övünemiyorsunuz nedense bişey oldumu hemen 6-0 diyorsunuz gsnin övünecek işleri çok ama yazsam buraya roman olur o yüzden uğraşmıyorum ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
aghh ulan aghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bitiyorum bu gollere ben bu maçta MARATON Tribünündeydim resmen nirvanaya ulaşmıştım stat öyle bir kalabalıktı ki omuz omuza ayakta zıplaya hoplaya maçı izliyorduk goller geldikçe resmen saha yıkılıyor ortega önümde alayını maymun ediyordu hele ki hasan şaş tospanını bayılttı 80 kere of offfffffffffffffffffff işte tarhi budur tarihi o anda yaşıyorsanız konuşacaksınız yok kitaplardan tarihi okuyup gelecekseniz bi kenara çekilin ezmeyeyim sizi.

FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEEEEEE RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
P
Prada ⭐ 19y
KFY de 7 kişi 4-0 da meşale yaktığında bu 7 kişiden biri bendim. Belkide hayatımın büyük hatalarından birini yapmıştım herkes gibi 6.ci gole saklayamadım son meşalemi 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
başka şeyle övünemiyorsunuz nedense bişey oldumu hemen 6-0 diyorsunuz gsnin övünecek işleri çok ama yazsam buraya roman olur o yüzden uğraşmıyorum ^^

Hacım sen FB Fun Club'ı bırakıp biraz kendi tarafına geçsen.7/24 bu taraftasın xP
P
Prisoners ⭐ 18y
Fenerbahcem oleyyy 😜 xD
Ps : gs'liyim ben 😎
K
Kup ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Ekrana sığmayacak atılan goller 😆
C
Cynosure ⭐ 19y

Hacım sen FB Fun Club'ı bırakıp biraz kendi tarafına geçsen.7/24 bu taraftasın xP
sen ne zmn gs bölümüne yorum yapmayı bırakırsan bende kendi tarafıma geçerim 🕵️
O
KFY de 7 kişi 4-0 da meşale yaktığında bu 7 kişiden biri bendim. Belkide hayatımın büyük hatalarından birini yapmıştım herkes gibi 6.ci gole saklayamadım son meşalemi :P

😜 😜
Fenerbahçem oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy 😁
S
Sharkan ⭐ 17y
bu konuda anca polemik olr 😁
X
Xplosive OP ⭐ 17y
Fazla söze ne hacet. Tarih budur.
C
Cynosure ⭐ 19y
tarihi gs yazar aç bak gsnin geçmişine tarih öğren ^^
I
O maçta babamın sırtında maçı izlemiştim.O maç benim gittiğim ilk FB maçıydı.O günleri hiç unutamıyorum.
Ps:Berker abi Meşale yakan 5-6 kişi hatırlıyorum.Ben seni çok öncedende görmüşüm demek xP
X
Xplosive OP ⭐ 17y

lol
C
Cynosure ⭐ 19y

lol
😗
P
Prada ⭐ 19y
O tarihinizde sizi dünya üzerinde en çok yenen takımın en çok gol atan takımın Fenerbahçe olduğuda yazıyor.. Ligde aldığın en farklı mağlubiyeti Fener karşısında aldığınıda yazıyor. Çok eziliyorsun bu aralar
I

Tarihi Gs yazdığı için geçmişi 2. kez araştırma gereği duyuyorlar.Size güvenmiyorlar 😆
X
Xplosive OP ⭐ 17y
6s nin yazdığı tarihten hayır gelmez. 😄
Uefa kupasını alacak kadar büyük oldugunu iddia ettiğiniz takıma 6 tane attık. 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: