bluesman OP ⭐ 17y 11 yil once #1 okuyan var mı beyler bu kitabı almayı düşünüyorum. spoiler vermeden yardımcı olursanız sevinirim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T tenpanter ⭐ 17y 11 yil once #2 Okumadım ama güzel kitaptır. Trollük olarak söylemiyorum yani, az çok duyumlarıma göre söylüyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp ⭐ 19y 11 yil once #3 Bize tarihçimiz önermişti , güzel kitapmış Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NoMoreLove ⭐ 18y 11 yil once #4 Alamut'un Fedaileri değil mi kitabın adı? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman OP ⭐ 17y 11 yil once #5 Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildiAlamut'un Fedaileri değil mi kitabın adı?Spoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S seskes ⭐ 19y 11 yil once #6 alamut:fedailerin kalesi olarak geçer. özetle ilk suikast timinin nasıl oluşturulduğunu ve terörizmin nasıl ortaya çıktığını falan anlatıyo iyi kitapps: dili ağır biraz tarih sevmiyosan yada yeni okumaya basladıysan baska kitaplara yönel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil