Wow tebrikler Guild Sağlam^^
mavii artık Jangan Kalesi Komutanı (Video Eklendi)
· 56 Yanıt · 7.9K görüntüleme 0 okuyor
56 Yanıt
U
unique4ever_
⭐ 18y
tebrikler
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Tebrikler.Türk bayrağını kalede görmek harika bir duygu.
Tebrikler eski kale sahibi kaleyi savundumu acaba
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Hayırlı Uğurlu olsun 😜
Tebrikler eski kale sahibi kaleyi savundumu acaba
unionlarındaki diğer guıld hotanı aldı geçen savaş hotanıda almıstık ama savaş içinde kaybettik. 2 kale allerinde olunca güç zayıfladı unionumuz daha agır bastı stresli bi savaşın sonunda kazandık
Ozman tebrikler ama şimdi gözede olan hotan darsı hotanın başına inş. 😘
Janganı almayı başarı olarak görmüyorum şahsen.. Her zaman en populere sahip olmak lazım.. Bana göre jangan eskinin banditi gibi 😜
Tebrikler 😘
Tebrikler 😘
Tebrikler.Türk bayrağını kalede görmek harika bir duygu.
Ben maddi anlamda soylemedim ama mavii.. Hotan gelmese hala jangan 1 yıldır oldugu gibi yabancılarda olacaktı 😜
1 Yıldır düşürülemeyen kale 1 yıldan sonra ilkkez Türklerde. Guildim ve unionum adına tüm türklere pacific halkına armağan olsun. Saygılar. ❤️ 🍺 😘
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
extraloob.com sitesi yöneticileri ne kadar bilgili ve kaliteli ve çevresi geniş ki birisi malazgirt'te kaleyi alıyor diğeri pacific'te söylenecek söz yok dünya bizi takip etmeye devam etsin 😎
Ps : topic global yapılmıştır ^^
Mavii Abi helal olsun 😊 İmraniyorum sana 😜
Oyle ya bugun Gaiada bizde perişan olduk resmen.. Adamlar fena organize olmuşlar bi süre sonra makaraya vurdular işi kapıyı açıp kapiyorlar falan ^^ Bizim genlerde yok organize herkeste bi kahraman olma çabası beliriyor savaş anında.. Clericlere bakıyorum almış eline staffi sağa sola daliyor falan :)))
C
CheckPoint_
⭐ 17y
tebrikler.
tebrikler ^^
tbrikLer:))
Maviii tebrikler kardeşim vallahi bravo .. Bu Thieves_UTD az ağlatmadı burda ama 1 Hotan War gelmesiyle burayı bırakıp orayı almaya çalışıyorlar heralde onu da beceremiyorlar sanırsam yine MaFia almış ordada ^^
Tebrikler güle güle sun itemleri çekin artık yavaş yavaş 😁 😘 ❤️
Tebrikler güle güle sun itemleri çekin artık yavaş yavaş 😁 😘 ❤️
EXL | SRO | İŞKOLİK
L
LiveInTexas
⭐ 18y
gzz xD
B
Black Rain
⭐ 19y
Wuhuuuuuu hayırlı olsun hacım darısı başıma 🍺
S