Icerige atla
Extraloob

NFS2 Hamachi HK.

· 86 Yanıt · 12K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Need For Speed Underground 2`de hamachi den nasıl oynayabilcez ? Yapamadım Gitti birisi yardımcı olabilirmi 🤔
Duygusuzz Selamlar 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
86 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Need For Speed Underground 2`de hamachi den nasıl oynayabilcez ? Yapamadım Gitti birisi yardımcı olabilirmi 🤔
Duygusuzz Selamlar :D

😘
Z
Zippy ⭐ 15y
Hamachiyi kur odaya bağlan. Oyuna gir Lan kısmından Looby'ye gir ordan kendin de açabilirsin ağda oyunvarsa onada girebilirsin.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Hamachiyi kur odaya bağlan. Oyuna gir Lan kısmından Looby'ye gir ordan kendin de açabilirsin ağda oyunvarsa onada girebilirsin.

mesele orda işte birbirimizi göremiyoruz 🤔
R
RoqA ⭐ 17y
öğrenirseniz ben de gelirim baya da iddaalıyımdır o oyunda 😄
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
öğrenirseniz ben de gelirim baya da iddaalıyımdır o oyunda :D

Aslında iyi olur 😊 Eğlenceli olur nese: 🤝 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Güvenlik duvarı antivirüs kapayın + google'da exe dosyasına ve nfs içindeki bir dosyaya müdahale etmeniz gerektiği anlatılıyor onları da uygulayın.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
öğrenirseniz ben de gelirim baya da iddaalıyımdır o oyunda :D

Aslında iyi olur 😊 Eğlenceli olur nese: 🤝 😁

ben korkmaya başladım 😆
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Güvenlik duvarı antivirüs kapayın + google'da exe dosyasına ve nfs içindeki bir dosyaya müdahale etmeniz gerektiği anlatılıyor onları da uygulayın.

Deniyelim hocam 😊
Can duydunmu kapat o virüs programını 😄 makara:
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

Deniyelim hocam 😊
Can duydunmu kapat o virüs programını 😄 makara:

kapatıyorum 😘
Z
Zippy ⭐ 15y
Kurun bi oda aksam belli saatlerde kapısak 😊 çok feci drag yapardım önceden de uctu gitti zamanla 😆
R
RoqA ⭐ 17y
Kurun bi oda aksam belli saatlerde kapısak 😊 çok feci drag yapardım önceden de uctu gitti zamanla 😆

hala sıkıldıkça açıp drag yaparım 😄
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Spoiler

bu hatayı alıyoruz arkadaşlar 😞 daral:
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Spoiler

Hatayı Giderdik fakat bu seferde oyunda birbirimizi göremiyoruz :/ 🤝 😢 😁
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Spoiler

Gıcık oldum ne güzelde audi TT yapmıştım ya 😁
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Spoiler

Gıcık oldum ne güzelde audi TT yapmıştım ya 😁

Bi Yapalımda Hurda araç ileda yarış yaparız farketmez 😄 😁
R
RoqA ⭐ 17y
olm halledin hadi 😄
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
olm halledin hadi :D

Olmuyor Şansına Küs 👋 daral:
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Herşey Oldu Fakat Şimdi Oyuna Bağlanamıyoruz 😞
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

hata bu daral:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: