Icerige atla
Extraloob

Extraloob Miniaturk'te !

· 29 Yanıt · 1.9K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Extraloob Miniaturk'te !

Uzun süredir gezi fotolarımı paylaşmıyordum biraz ilgi gösterme zamanı geldi diyerekten hemen yayına başlıyorum.

Muhteşem İstanbul'umdan muhteşem mekanlar, İstanbul / Miniaturk

29 Yanıt
T
Truth ⭐ 18y
3 kere gittim çok hoş bir yer 😊
Windy
Windy ⭐ 19y
çok güzel bir yer ya,bende gitmiştim vakti zamanında
S
Çok güzel bi yer bende daha önce 1 kere gitmiştim.

Ps:Umarım bol bol gezip eğlenmişsindir okan abi 🍺
B
Band'Eros ⭐ 17y
:S:S gerçek sandım ilk valla 😄
J
JawBreaker ⭐ 18y
Biz vakt-i zamanında gitcektik okul gezisiyle iptal oldu.En çokta Miniaturk'e gidemediğimize yanmıştık.
Ps:Gerçekten harika bir yer o boğaz köprüsünden ben de yürücem. 😜 😎
M
Maeglin ⭐ 17y
Antalya'da da Minicity var bunun gibi ancak hiç gitmedim , gerekte kalmadı zaten. Önemli yerlere hep örnekler koydular belirli zamanlarda bol bol inceleme fırsatım oldu ^^
M
Milano ⭐ 18y
Cok hoş bir yer buraya bir kere gittim yalnız Araplar geziyor orada ellerindeki kartlarla makineleri kullanıyorlar Arapca bilgilendirme icin en sonunda kafam şişti ayrıldık mekandan 😆
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
teşekkürler güzellerim, herkeste gitmiş yahu buraya ahahaa fotolar dökülmeye başladı bile 😜

şimdi planlarım arasında rahmi koç müzesi var denizaltına biniyorsun ve suya dalış yapıyorsun ayrıca savaş uçağına biniyorsun inceliyorsun gayet kral mekan oranında fotolarını sergileyeceğim yakın bir zamanda.
T
Truth ⭐ 18y
orada çok güzel bir yer
A
Bir kere ben de gitmiştim, görülmeye değer. Boğaz köprüsünden atlamıştım. 😜
B
By_DaDaS ⭐ 17y
DikiliTaşın Oldugu Fotoda Sol Tarafta İKRAM'ın Çöp'ümü var 😄 yoksa ben mi yanlıs görüyom
E
Espio ⭐ 19y
teşekkürler güzellerim, herkeste gitmiş yahu buraya ahahaa fotolar dökülmeye başladı bile 😜

şimdi planlarım arasında rahmi koç müzesi var denizaltına biniyorsun ve suya dalış yapıyorsun ayrıca savaş uçağına biniyorsun inceliyorsun gayet kral mekan oranında fotolarını sergileyeceğim yakın bir zamanda.

Oo baba güzel mekan Rahmi Koç müzesi yanlış hatırlamıyosam Denizaltı'nın kaptanı 74 harekatında yine bu denizaltıyı kullanıyormuş , bu arada kafayada dikkat et çok alçak tavanı çarpmıştım ben 😜
W
Süper fotolar abi.Bakalım İstanbul'a yolumuz düşürse kaçırmayacağımız mekanlardan biride burası olur.
E
EmmaW ⭐ 19y
bende 1-2 kere gitmiştim gerçekten müthiş biryer
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Oo baba güzel mekan Rahmi Koç müzesi yanlış hatırlamıyosam Denizaltı'nın kaptanı 74 harekatında yine bu denizaltıyı kullanıyormuş , bu arada kafayada dikkat et çok alçak tavanı çarpmıştım ben :P

uu gittin mi hacım bende artık gideyim diyorum wallahi deli fotolar çekilir orada.
F
fatihy93 ⭐ 18y
Fotoğraf Makinesinin markası ney 😆
E
Espio ⭐ 19y

Oo baba güzel mekan Rahmi Koç müzesi yanlış hatırlamıyosam Denizaltı'nın kaptanı 74 harekatında yine bu denizaltıyı kullanıyormuş , bu arada kafayada dikkat et çok alçak tavanı çarpmıştım ben :P

uu gittin mi hacım bende artık gideyim diyorum wallahi deli fotolar çekilir orada.

evet hacım mekan hoş ama ben gittiğimde denizaltı dalış yapmıyordu ama ortamı yaşamak çok güzel oluyor hoş hafiften midesiyle sorunu olanlar için benim gibi biraz boğucu oluyor ama onun dışında kaçırma git hemen derim bendede fotolar vardı ama nerde bakayım bi bulursam koyarım hemen 😊
B
Brooklyn ⭐ 18y
Süper bir yerr. İstanbuL'a yolum düşerse ziyaret etmeden dönmeyeceğim ^^
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bir kere ben de gitmiştim, görülmeye değer. Boğaz köprüsünden atlamıştım. :P

😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: