Icerige atla
Extraloob

Herkules te ExtraLoob Rüzgarı... :)

· 10 Yanıt · 2.4K görüntüleme
S
SherwaN OP ⭐ 19y
Beyler Herkuleste bayaa reklamınızı yaptım... popcorn
Bana maşş bağlarsanız devam eder yoksa bırakırım işi ona göre... extrabeer

10 Yanıt
L
LaNCeLoT ⭐ 19y
LöL!Orda biLe SiLe Demişsin Ya Ne Diyem Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ArkadaşLar SiLe Diyor Ya AsLında Adım SüLeyman Ama O Nerdese Boynumuz kıLdan İncedir Mr. Green Canım Ciğerimdir O Benim Mr. Green

Ha Bide Asım Resim Ss Çeker Ben Yokum Sen Ss Çekersin Yine Ben Yokum Crying or Very sad uLa Bi Ss'nizdede Ben oLim Yaw Twisted Evil Her gLobaL Atışınızda Yanınızda oLurum Ama Bi TürLü Beni Çekmezsiniz Küstüm waLLa Size Crying or Very sad
S
SherwaN OP ⭐ 19y

ArkadaşLar SiLe Diyor Ya AsLında Adım SüLeyman Ama O Nerdese Boynumuz kıLdan İncedir Mr. Green Canım Ciğerimdir O Benim Mr. Green

Ha Bide Asım Resim Ss Çeker Ben Yokum Sen Ss Çekersin Yine Ben Yokum Crying or Very sad uLa Bi Ss'nizdede Ben oLim Yaw Twisted Evil Her gLobaL Atışınızda Yanınızda oLurum Ama Bi TürLü Beni Çekmezsiniz Küstüm waLLa Size Crying or Very sad

Olm bota atmışsın, senin eleman bi sağa koşturuyor bi sola onun peşinden dolanıpta SS mi çekim allah aşkına... Mr. Green

Ama yakınlarımdaydın hemen sağda duruyordun da SS çekerken vardın aslında birden kayboldun... Neyse Çayları demele olm yeni misafirler gelir yakında... extrabeer
D
dodican ⭐ 19y
Merak etmeyin Extraloobta da Herculesin rüzgarı esiyor zaten Wink Very Happy
K
kahpehayat ⭐ 19y
Zaten nerdeyse hercules extra serverı oldu ddiebiliris Cool

ID:_kahpehayat_
LvL:7x
Guıld:_CrTiCaL_
Buıld:pure STR glavie
D
dodican ⭐ 19y

Zaten nerdeyse hercules extra serverı oldu ddiebiliris Cool

ID:_kahpehayat_
LvL:7x
Guıld:_CrTiCaL_
Buıld:pure STR glavie

katılıyorum extraokk Mr. Green Laughing
G
GaLaHaD ⭐ 19y
herşey karşılıklı ama !!!

extraloob da da HERCULES in rüzgarı esiyor! ( Bknz. Açılan konular - Atılan postlar En çok Hercules Bölümünden! )

Galiba AŞMIŞIZ Mr. Green Mr. Green
K
kahpehayat ⭐ 19y
ee kimlerin sayesinde extrabeer
R
reis54 ⭐ 19y
arkadaşlar.extranın gelmesine herkes sevinir.Ayrıca herculeste bana yardımcı olabilcek arkadaş var mı ? adım OoOReiSOoO
B
By_coLd ⭐ 19y
LoL!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: