Icerige atla
Extraloob

işte extraloob farkı 90 lwl full farmed çar extraloob a tşkl

· 25 Yanıt · 3.0K görüntüleme
E
erkan290 OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
25 Yanıt
_
What?
_
bune
A
Aleral ⭐ 18y
Nasıl bu ne adam shaitan kesmiş koymuş tebrikler arkadaşım charında güzelmiş bu arada 👍
E
erkan290 OP ⭐ 19y
extraloobdan indirdiğim agbot sayesinden 90 olduğumu göstermek için bu resmi koydum sanırım gayet açık 😄
_
iyi güzeLde Konuda sadece Resim yazıyor.
A
Aleral ⭐ 18y
Bende görünüyor ama

DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Tebrıkler Shaitan İçin 👍
F
F34RL3SS ⭐ 19y
Tebrikler.
Char xbow+ bard mı?
_
Ben bu charı bılıom ve senı de tanıyom cunku bende persıadayım 😄
T
TitusPullo ⭐ 19y
Done
M
Midbroke ⭐ 18y
Done

Kendimi bir görselle ifade edeyim dedim . ☕

- Resim Silinmiş.
T
TitusPullo ⭐ 19y
Benim türk olduğumu kim söyledi. Ne bilirsin yabancı değilim. İngilizce ana dilim türkçe'i sonradan öğrendim.
M
Midbroke ⭐ 18y
Benim türk olduğumu kim söyledi. Ne bilirsin yabancı değilim. İngilizce ana dilim türkçe'i sonradan öğrendim.

Kelimeleri ayırmandan belli zaten Türk olmadığın . türkçe ' i 😁 Sen Türk değilsin zaten :idea: Türkçe'yi eritenler sizsiniz zaten .
4

Kelimeleri ayırmandan belli zaten Türk olmadığın . türkçe ' i 😁 Sen Türk değilsin zaten :idea: Türkçe'yi eritenler sizsiniz zaten .

Polemi yaratmayalım cnmcm 😘 Konumuz Türkçe deil konumuz "işte extraloob farkı 90 lwl full farmed çar extraloob a tşkl" 😉
F
FeLiS ⭐ 18y
Wow agBot Güzel 😊
F
FeLiS ⭐ 18y
ben de bu aralar keşfediyorum b0tu
F
FeLiS ⭐ 18y
güzele benziyor
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Wow agBot Güzel :)

ben de bu aralar keşfediyorum b0tu

güzele benziyor

Hepsini Tek Bir Mesajda Yazabilirsin.
S
Spartan123 ⭐ 18y

Düsündüklerini sölersen banlanırsın tavsiyem hiç konuşma yoksa banlarlar 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: