Icerige atla
Extraloob

Extraloob >>> 50.000 <<< Mesaj

· 92 Yanıt · 5.3K görüntüleme · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
S
Elimizden geldiği kadar hepimiz yanındayız abi.
Biliyorum çoğu kişi dalga geçicek bu mesajı okuduktan sonra ama az postum olmasına rağmen yazdıklarım ya milleti tebrik etmek için yada birilerine yardım etmek içindir. Gereksiz olarak yazdığım 5 post ya vardır yada yoktur.
Her zaman seninleyiz
😘 EXTRALOOB 🍺
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Nice 50klara. ^^
B
Buzzz ⭐ 18y
50k 😱 😱 😱 Hayırlı olsun ^^
Z
Zwanga ⭐ 17y
Nice 50 binlere inş. ❤️

👍
M
Milano ⭐ 18y
omfg. 😜 helal olsun, hayırlı olsun, şans getirsin abi 😘 😎
B
BrKTrM ⭐ 17y
kuzum şu hep aklınızda olsun.

üniversiteye gidiyorsanız hep aynı kankalarınızla takılın, bara gidiyorsanız hep aynı bara gidin, gazete okuyorsanız hep aynı gazeteyi okuyun, kuaföre gidiyorsanız hep aynı kuaföre gidin ve bir forumda takılıyorsanız hep orada takılın, forum .rospusu gibi sağda solda 3-5 tane mesaj atılmayan forumlarda takılmayın zamanınızı ve zihninizi boşa harcamayın. ondan sonra göreceksiniz ki hem bilgiyi alıyorsunuz hemde bilgileriniz paylaşıyorsunuz ve bir bakacaksınız 10.000 mesajınız var bu bir forum için iyi bir rakamdır ^_~

Ps : şu anda tek rakibimiz dh sitesidir onuda geçmemize yaklaşık olarak planlarımı istediğim gibi uygularsam 3 yıl var 3 yıl sonra Türkiye'nin en büyük forumu olacağız bizi izlemeye devam edin kuzum mucX ❤️

Sadece silkroad forumu olarak dh yi geçebilirmisin ki 🤔
M
mertcangs ⭐ 18y

üniversiteye gidiyorsanız hep aynı kankalarınızla takılın, bara gidiyorsanız hep aynı bara gidin, gazete okuyorsanız hep aynı gazeteyi okuyun, kuaföre gidiyorsanız hep aynı kuaföre gidin ve bir forumda takılıyorsanız hep orada takılın, forum .rospusu gibi sağda solda 3-5 tane mesaj atılmayan forumlarda takılmayın zamanınızı ve zihninizi boşa harcamayın. ondan sonra göreceksiniz ki hem bilgiyi alıyorsunuz hemde bilgileriniz paylaşıyorsunuz ve bir bakacaksınız 10.000 mesajınız var bu bir forum için iyi bir rakamdır ^_~

Ps : şu anda tek rakibimiz dh sitesidir onuda geçmemize yaklaşık olarak planlarımı istediğim gibi uygularsam 3 yıl var 3 yıl sonra Türkiye'nin en büyük forumu olacağız bizi izlemeye devam edin kuzum mucX ❤️

Sadece Silkroad forumu değil burası, Ağırlıklı olarak silkroad ancak silkroad dışı bölümler de mevcut 👍

Ayrıca tebrikler Okan abi 🍺
X
Xplosive ⭐ 17y
Tebrik ediyorum ve 500k mesajlara kadar exl ailesi olarak dimdik ayakta duracağımıza inanıyorum. 😘
M
Milano ⭐ 18y

genel forum görünümündeyiz, sadece silkroad forumu demek, silkroad dışı birşey bulunmayan forum demektir.
Z
ZikywaL ⭐ 19y

genel forum görünümündeyiz, sadece silkroad forumu demek, silkroad dışı birşey bulunmayan forum demektir.

👍

100k postu da inş hep beraber görürüz.
O

Mesela ben 😜 Post kasmıyorum diyorum,inanmıyorlar 😜 ÖSS bir geçsin siz o zaman görün beni 😈
p.s:Nice postlara,6 rakamlılarıda görmek isteriz 😜
E
El Verano ⭐ 18y
Tebrikler Extra.Umarim yeniliklerle, daha guncel ve hareketli bir site olusturursun.
Bu arada sitenin kurulusu kayit tarihine goreyse matematik ile aran iyi degil.😁
A
Avenger ⭐ 18y
Hayırlı olsun 1m postunu görebilecekmiyiz acaba 😈
O
Tebrikler Extra.Umarim yeniliklerle, daha guncel ve hareketli bir site olusturursun.

Eskiside var 😎
L
Leader ⭐ 19y
Nice 50.000 mesajlara 😘
E
E.Cartman ⭐ 17y
Tebrikler EXTRA.Darısı bizim başımıza .O rakamları görmek harika bir duygu olmalı 😘
T
Tatanga ⭐ 19y
o.O gratzz 😊
E
El Verano ⭐ 18y

Eskiside var 8)

" Extraloob.Com Ailesi 4. yılını kutlamaya hazırlanırken " demis.
Ondan yazma gereksinimindde bulundum. xD
A
Absence ⭐ 19y
Kimmis simdi yilin post kasani 😆
B
Brooklyn ⭐ 18y
Bende 3k için abanacağım şimdi (15 post daha var 😜 )
Ps : Tebrikler abi , 100k'ları 1m'leri beraber göreceğiz inşallah 😜 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: