Icerige atla
Extraloob

Extraloob >>> 50.000 <<< Mesaj

· 92 Yanıt · 5.3K görüntüleme · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
Q
quadrocktr ⭐ 18y
hll 😄
Q
quadrocktr ⭐ 18y
hll
M
Metamorph ⭐ 19y
Biz daha 3000 lerde sayıyoruz sen 50000 diyorsun hacım tebrikler darısı başımıza 😈 💃
I
Intensify ⭐ 18y
Wuu 😜 50.000 post atmak ne demek ya dile kolay 50.000 tebrikler okan abi sırada ki hedef 100.000 mi 😜 💃
W
WikiLeaks ⭐ 17y
nice 50.000 lere ulaşmanız dileğiyle 😜
C
Castiela ⭐ 18y
Gzz 😄
H
ooww 50.000 süppo tebrikler
B
BaSoryong ⭐ 18y
vay Baba hayırlı Olsun oKan abi işn bir gün bizde görürüz 😊
D
desTibaa ` ⭐ 17y
way canına 50.000 post omgg GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
çok teşekkürler canımcım biz bu ailenin temellerini atarken tek amacımız vardı, duyduğumuz bildiğimiz herşeyi anında paylaşmaktı ve onu da 50 bin mesaj boyunca tek tek harfiyen yaptım iyi kötü ne kadar haber varsa hepsini ilk biz yayınladık ve bu rakamlara ulaştık nice 100k mesajlara diyorum ihihihii 😜
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
çok teşekkürler canımcım biz bu ailenin temellerini atarken tek amacımız vardı, duyduğumuz bildiğimiz herşeyi anında paylaşmaktı ve onu da 50 bin mesaj boyunca tek tek harfiyen yaptım iyi kötü ne kadar haber varsa hepsini ilk biz yayınladık ve bu rakamlara ulaştık nice 100k mesajlara diyorum ihihihii :P

bende inş diyorum abicim başka söz düşmezs bize
with me 🎅 🍺
P
Prada ⭐ 19y
Tahminlerde 1 aylık bir sapma oldu. Buda extranın bu süreçte yaptığı kaçamaklardır 😜 Otoriteler olarak öngörülerimiz ağustos sonu eylül başıydı 😜 😎

Gzzz Bromance dalyaya koşuyorsun sitenin Alexi tartışmasız sensin yani 😘
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
😱 50000 kere tebrikler diyorum abi. 🍺

BirŞarkısınSen.com 😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Tahminlerde 1 aylık bir sapma oldu. Buda extranın bu süreçte yaptığı kaçamaklardır 😜 Otoriteler olarak öngörülerimiz ağustos sonu eylül başıydı 😜 😎

Gzzz Bromance dalyaya koşuyorsun sitenin Alexi tartışmasız sensin yani 😘

ahahaha aynen öyle bro 1 aylık harbiden sapma yaşadık ama onu da tatil dönüşü alemlere hızlı akmamdan dolayı diyebiliriz neyse artık tam gaz devam 😁 😈 👍
J
Journalist ⭐ 19y
obaaaa baba coşmuş ya 50k çok değerli bir rakamdır her yerde bulamazsınız site kurucusu olupta 50k mesaj sayısı olan birini buda sitenin ne kadar sağlam temellerde olduğunu ve siteye ne kadar özen gösterdiğinin bir kanıtıdır 😎

hayırlı uğurlu olsun hacım tekrardan benimde bir sonraki hedefim 25k barajı ama 2011 sonuna doğru olur ancak o kadar sanırım 🎭 😎
M
maxcrazy ⭐ 17y
reklam olarak anlaşıldı dediğim 😞
aslında değildi neyse yukardada adminimiz dh demiş 😄
bi site daha var büyük onu belirtmiştim sadece..
hayırlı olsun nice 50000 lere ..
S
Sharkan ⭐ 17y
nice 50.000 lere ulaşmanız dileğiyle :P
K
Kai ⭐ 18y
Omg,süpersin abi ❤️ 😘
S
Nice 50 binlere inş. ❤️
Windy
Windy ⭐ 19y
helal olsun hacim sana, nice 100klara 😎