Icerige atla
Extraloob

exL' # cLan Server ~ 94.54.197.233 ~

· 110 Yanıt · 17K görüntüleme · Sayfa 4 / 6
Yanıtlar
J
JawBreaker ⭐ 18y
Kalabalık sanıyordum. 😜
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
Kalabalık sanıyordum

Evden kurduğum için malesef kalabalık olamıyor :!!&%&! Arkadaşın Bilgisayar kurarsak Kapasiteyi 12 Ye çıkaracağız inş.
S
Spa ⭐ 19y
siz alışmışsınız Mouse tutmayı bilmeyen insanlarla Cs oynamaya biraz kalın Prof gelince Hemen wall diyorsunuz. Çok gördüm sizin gibileri boşuna parmaklarını yorma istersen gel yanyana 1 e 1 vs atalım hiç farketmez benim için. Bu arada Cfg Dahi yoktu oynadığım default ayarlarla oynuyorum haberinde olsun. şimdi insanların kafalarında soru işareti yaratmayı kes oyununa bak. Bu aradam i'm LameR diye değiştirsen nickini hiçte fena olmaz 😎
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
Silici ve JawBreaker dan özür diliyorum , Net hızım düşük oldupğundan lag oldu. En kısa zamanda düzelecek , Lütfen K.bakmayın.

Ps: niye onları atmadında bize çık derseniz onlar sabahtan beri oynayalım diyorlar k.bakmayın 1kez daha 😢
J
JawBreaker ⭐ 18y
Silici ve JawBreaker dan özür diliyorum , Net hızım düşük oldupğundan lag oldu. En kısa zamanda düzelecek , Lütfen K.bakmayın.

Ps: niye onları atmadında bize çık derseniz onlar sabahtan beri oynayalım diyorlar k.bakmayın 1kez daha 😢

Önemli değil. 👍 😘 💃

@Spa
Vs. atarız np 😎
S
Spa ⭐ 19y
Sw zaman vermen yeterli ^^
P
Prada ⭐ 19y
siz alışmışsınız Mouse tutmayı bilmeyen insanlarla Cs oynamaya biraz kalın Prof gelince Hemen wall diyorsunuz. Çok gördüm sizin gibileri boşuna parmaklarını yorma istersen gel yanyana 1 e 1 vs atalım hiç farketmez benim için. Bu arada Cfg Dahi yoktu oynadığım default ayarlarla oynuyorum haberinde olsun. şimdi insanların kafalarında soru işareti yaratmayı kes oyununa bak. Bu aradam i'm LameR diye değiştirsen nickini hiçte fena olmaz 8)

Sakin ol alt tarafı oyun bu ^^
S
Spa ⭐ 19y
siz alışmışsınız Mouse tutmayı bilmeyen insanlarla Cs oynamaya biraz kalın Prof gelince Hemen wall diyorsunuz. Çok gördüm sizin gibileri boşuna parmaklarını yorma istersen gel yanyana 1 e 1 vs atalım hiç farketmez benim için. Bu arada Cfg Dahi yoktu oynadığım default ayarlarla oynuyorum haberinde olsun. şimdi insanların kafalarında soru işareti yaratmayı kes oyununa bak. Bu aradam i'm LameR diye değiştirsen nickini hiçte fena olmaz 8)

💃 Agresifim ben haksızlığa gelemem müdür 😎
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y

💃 Agresifim ben haksızlığa gelemem müdür 8)

Seninle bir daha uğraşmaya değmez 👋 ACıyorum sana
Ps:3Tane şahitim var wall olguğun hakkında , istersen getirteyim ozaman itiraf edicenmi wall olduğunu 🤔 🙄
S
Spa ⭐ 19y
Bak güzelim hala aksini söylüyorsun. Ozaman SS çekip göndermeyi isterdim ama çekemedim. Kendi ayarLarım ile oynuyorum. SW ver 18 kişiyide davet et 1 e 1 vs atalım. izlesinLer. yalnız Bilen insanları getir. Ses kastığımda bana wall demicek oyunu bilen insanlar 😉 ondan sonrada gelip buraya yazarsın gerçek neymiş.. ^^
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bak güzelim hala aksini söylüyorsun. Ozaman SS çekip göndermeyi isterdim ama çekemedim. Kendi ayarLarım ile oynuyorum. SW ver 18 kişiyide davet et 1 e 1 vs atalım. izlesinLer. yalnız Bilen insanları getir. Ses kastığımda bana wall demicek oyunu bilen insanlar 😉 ondan sonrada gelip buraya yazarsın gerçek neymiş.. ^^

Bncede Wall değildir Ses kasıyordur Bu çok normaldir Her pro oyuncu bnu yapar 😎
S
Spa ⭐ 19y

Bncede Wall değildir Ses kasıyordur Bu çok normaldir Her pro oyuncu bnu yapar 8)

Teşekkürler. Çoğu zaman ban yemişimdir. Duvar izliyorsun aim akıyorsun gibi şeylerden. Ama Bikez bile olsun kullanmadım. Ses kasmak,biraz kasmak hemen hile yapıyor insanı 😎
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y

Bncede Wall değildir Ses kasıyordur Bu çok normaldir Her pro oyuncu bnu yapar 8)

Teşekkürler. Çoğu zaman ban yemişimdir. Duvar izliyorsun aim akıyorsun gibi şeylerden. Ama Bikez bile olsun kullanmadım. Ses kasmak,biraz kasmak hemen hile yapıyor insanı 8)

Seni çok iyi anlıyorum kardeşim aynısı banada oluyor iyi oynamanın acı bedeli işde 😎 Millet kıskanıyor aim wall diyorlar sende bndensin 👍
S
Spa ⭐ 19y
Alıştım artık Pro serverlarda takılmaya çalışıyorum 😎
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Alıştım artık Pro serverlarda takılmaya çalışıyorum 8)

Proda sarmıo artk ya kendimi top 15de ilk 3lerde görmekten bıktım. 😎
S
Spa ⭐ 19y

Proda sarmıo artk ya kendimi top 15de ilk 3lerde görmekten bıktım. 8)

💃
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y

Proda sarmıo artk ya kendimi top 15de ilk 3lerde görmekten bıktım. 8)

💃

Genellikle cs 1.6 de_westwood kralıyım. 😎
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Çok mütevazisiniz. ^^
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Çok mütevazisiniz. ^^

😆 💃
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Oynamakta ustasınız o zmaan oyunun veya sXe'nin verdiği tüm hataların çözümlerinide biliyorsunuzdur herhalde; sXe not defteri hatasının çözümünü söyleyebilecek olan var mı? ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: