kapalı hep server ??
exL' # cLan Server ~ 94.54.197.233 ~
· 110 Yanıt · 17K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 6
Yanıtlar
kapalı hep server ??
up lütfen lamerler gelmesin !

bak genç adam benim oynayışımı bilen bilir. bu güne kadarda herhangi bi Pro kullanmışlığım yok. 2 dk Kastık diye wall oluyorsak öncelikle oyunu öğrenin daha sonra gelin clan açın yada server alın 😉 boş işlerle uğraştırmayın beni Lamersiniz öğrenmedende konuşmayın burada..
bak genç adam benim oynayışımı bilen bilir. bu güne kadarda herhangi bi Pro kullanmışlığım yok. 2 dk Kastık diye wall oluyorsak öncelikle oyunu öğrenin daha sonra gelin clan açın yada server alın 😉 boş işlerle uğraştırmayın beni Lamersiniz öğrenmedende konuşmayın burada..
Bir insan pro olabilir. Oyunun bütün taktiklerini bilebilir. Ama Sürekli HS atamaz.Sürekli derken lafın gelişi değil. % 100 😉

Bir insan pro olabilir. Oyunun bütün taktiklerini bilebilir. Ama Sürekli HS atamaz.Sürekli derken lafın gelişi değil. % 100 ;)
Bir insan sürekli hs atabilir o onun reflex ve tecrübesine bağlı bir şey kimse kimseyi sürekli hs atıyor diye yargılayamaz oyunda screen shot ve record denilen bir şey var istersin izlersin görürsün capiş?
Kwanza boşver oyunu bunlar biliyor biz bilmiyoruz 😎
Lütfen tartışmayın. Hepimiz insanız, yanılabiliriz. Tatlıya bağlansın şu iş hadi lütfen.
Kwanza boşver oyunu bunlar biliyor biz bilmiyoruz 8)
🤝
Gerek yokki bidaha girmem o sw np Sw çok bol şans size 😊
Gerek yokki bidaha girmem o sw np Sw çok bol şans size :)
Uzun zamandır public oynamıyorum çok rahatım 😜
😎
Kwanza boşver oyunu bunlar biliyor biz bilmiyoruz 8)
Yok yok biliyorsun. Ama bildiğin şey ;
Enable / Disable Wall Hack - Aim Bot 😉

Bir insan pro olabilir. Oyunun bütün taktiklerini bilebilir. Ama Sürekli HS atamaz.Sürekli derken lafın gelişi değil. % 100 ;)
Bir insan sürekli hs atabilir o onun reflex ve tecrübesine bağlı bir şey kimse kimseyi sürekli hs atıyor diye yargılayamaz oyunda screen shot ve record denilen bir şey var istersin izlersin görürsün capiş?
Ben yargıladım çünkü onun %100 Wall olduğunu biliyorum , 2de şahidim var. Ayrıca Spa* Sen değilsin.
Konuşma tarzını düzeltsen daha iyi olur ❗

Kalabalık mı server??
J
JawBreaker
⭐ 18y
Server ölmüş. ^^ 😆
Server ölmüş. ^^ 😆
Hayır 😎 Doğru ip girdiğinden emin misin ?

J
JawBreaker
⭐ 18y
Başlıktakinden giremedim.
Kalabalık mı server??
Hayır evden kurduğum için kalabalıklaşınca ping fırlıyor. Bu yüzden kalabalık değil.

Başlıktakinden giremedim.
🎭 Bir daha dene 💃

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap