Icerige atla
Extraloob

[Cs-1.6]EXL ' Clan Server Sayısı?

· 8 Yanıt · 1.7K görüntüleme
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Beyler Cs 1.6 EXL ' CLan Serverı için 2 tane 30+2 server almayı düşünüyorum. ipleri yan yana denk getirmeye çalışıcam.Yorumlarınızı ve oylarınızı alalım.
not: Serverlarımızın ip ' ler 0 iç kullanılmamış olduğundan biraz zorluk çekebiliriz doldurma konusunda. Siz üstünüze düşen görevi yapın. Reklam tanıtma vs. gibi gerisini ben hallederim
not2: Lütfen oylamaya Cs 1.6 EXL ' Clan Server ile alakalı kullanıcılar katılsın. Alakasız kişiler katılıpda yanlış sonuçlara sebebiyet vermeyelim

YORUMLARINIZI BAŞLIK ALTIDA ALAYIM
BEN 1. SEÇENEK DİYORUM YANİ ALALIM . NEDE OLSA FİNANSMAN BEN : P
8 Yanıt
S
SymbioN ⭐ 19y
ben EXL ' 0m3R^^ 32 kişilik serverimiz açık ancak bir 32 lik daha olacak. yani toplam 64 kişilik server her yiğidin harcı değil 😊 şu anda pek tanınmasak da ileride bu günleri gülerek hatırlayacağız.Herkesi servera bekleriz.
T
TeNeKeCi ⭐ 18y
Reklam yaparak 2 serverıda dolduracağımıza eminim darısı 3. servera:D
B
32 kişilikten 64 kişi bu serverin dolması bayabir zaman alır.Birde ıp ler sıfır olursa.Olebir reklam yapmamız gerekir.Onuda hallederiz artık ama dolunca tadı da çıkar hani ?!!!!!!
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
67bin Küsür Üyesi olan namı tüm piyasaya yayılmış EXTRALOOB.com Var Arkadamızda.Daha iyi reklam yaparım diyen olursa buyursun yapsın. Merak etmeyin en kısa sürede 2 serverıda doldururuz sadece çaba ve sabır gerekli. Bulduğunuz ve imkanınız olan her yere yayın EXL ' Clan serverlarının adını ve ip'lerini. ÖMerin'de dediği gibi her clanın harcı değildir 2 tane 30+2 kişilik server almak. Bu fırsatı değerlendirelim ve elimizden geldiğince reklam yapalım
A
abc_jackal ⭐ 19y
ben Dr.|| < FuChs > || bence 2 serverimiz olsun yakında tüm server dolucak ve kral olucağız bu gün 23 nisandan kacıp int arkadaslarıma bizim servre gelin dedim yawas yawas gelıorlar ıp ezberletmeye calısıorum 😁 bugün biri girdi tenekeci cok begenmiş 😁 onu clana alim demiş hani bize neyse inş bu iş olur serhat abi:D ..... inanıorum
M
Mr_DangeR2 ⭐ 18y
Alalım Ama 1.5'de

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: