Icerige atla
Extraloob

[Cs-1.6]EXL ' Clan Serverları Sayısı?

· 7 Yanıt · 1.8K görüntüleme
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Beyler Cs 1.6 EXL ' CLan Serverı için 2 tane 30+2 server almayı düşünüyorum. ipleri yan yana denk getirmeye çalışıcam.Yorumlarınızı ve oylarınızı alalım.
not: Serverlarımızın ip ' ler 0 iç kullanılmamış olduğundan biraz zorluk çekebiliriz doldurma konusunda. Siz üstünüze düşen görevi yapın. Reklam tanıtma vs. gibi gerisini ben hallederim
not2: Lütfen oylamaya Cs 1.6 EXL ' Clan Server ile alakalı kullanıcılar katılsın. Alakasız kişiler katılıpda yanlış sonuçlara sebebiyet vermeyelim

YORUMLARINIZI BAŞLIK ALTIDA ALAYIM
BEN 1. SEÇENEK DİYORUM YANİ ALALIM . NEDE OLSA FİNANSMAN BEN : P
7 Yanıt
S
SymbioN ⭐ 19y
ben eχł ' 0м3я^^ şu anda ip lerimiz ares in dediği gibi yeni ancak dolacak umutluyuz hepinizi serverimize bekliyoruz :D
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Bence alalım hatta sadece war3 modlu olsun 😁
O
orqundogi ⭐ 19y
Beyler Cs 1.6 EXL ' CLan Serverı için 2 tane 30+2 server almayı düşünüyorum. ipleri yan yana denk getirmeye çalışıcam.Yorumlarınızı ve oylarınızı alalım.
not: Serverlarımızın ip ' ler 0 iç kullanılmamış olduğundan biraz zorluk çekebiliriz doldurma konusunda. Siz üstünüze düşen görevi yapın. Reklam tanıtma vs. gibi gerisini ben hallederim
not2: Lütfen oylamaya Cs 1.6 EXL ' Clan Server ile alakalı kullanıcılar katılsın. Alakasız kişiler katılıpda yanlış sonuçlara sebebiyet vermeyelim

YORUMLARINIZI BAŞLIK ALTIDA ALAYIM
BEN 1. SEÇENEK DİYORUM YANİ ALALIM . NEDE OLSA FİNANSMAN BEN : P

madem istion al işte 😆
O
orqundogi ⭐ 19y
hatta yetmezse bide beni admin yaparsın 😁
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
BAŞLIĞI KİLİTLER Mİ BİR MODERATOR. HATALI OLDU

BURADAN DEWAM:

viewtopic.php?f=273&t=53023

Yanıt yazmak için giriş yapın.