Arkadaşlar ben eventten bir türlü male chest düşüremedim. Ama female chest düştü. bu janganda bandit bowman görevi vardı onu yapınca itemin cinsiyetini değiştirme kagıdı veriyodu acaba o kagıt bu dresslere uygulanabilirmi...?
event kıyafetleriyle ilgili!!!
· 18 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Oyle Bi Konu Hakkında Bılgısı Olan Varsa Yazsın Merakla Beklıyorum 🤤
Arkadaşlar ben eventten bir türlü male chest düşüremedim. Ama female chest düştü. bu janganda bandit bowman görevi vardı onu yapınca itemin cinsiyetini değiştirme kagıdı veriyodu acaba o kagıt bu dresslere uygulanabilirmi...?
hayır. o kağıt 3 dgr itemler için lakin dresin degreesi yok 🕵️ olmaz!
kesin bir bilgi veya deneyen varmı ?
kesin bir bilgi veya deneyen varmı ?
dresslerin degreesi yok. Biz mod, admin, site manager değiliz ama biliyoruz genede sana bunu bu söylediklerimden birinin mi söylemesi gerekiyor kesin bir bilgi olması için! söyledik pişman ettin :?
denedinmi ki
denedinmi ki
denedim olmuyor oldumu sen inanmak istediğine inan dostum git o görevi yap.. ondan sonra buraya surat ifadenin resmini koy 😈
denedinmi ki
denedim olmuyor oldumu sen inanmak istediğine inan dostum git o görevi yap.. ondan sonra buraya surat ifadenin resmini koy 😈
kardeş denedinmi diyoruz ben belki deneyen vardır diye söyledim senin cevabına ihtiyacım yok zaten deneyenler için konuşuyorum bi bilgisi varmı diye...Benim konularıma bundan sonra cevap vermezsin olur biter 👍
denedinmi ki
kardeş denedinmi diyoruz ben belki deneyen vardır diye söyledim senin cevabına ihtiyacım yok zaten deneyenler için konuşuyorum bi bilgisi varmı diye...Benim konularıma bundan sonra cevap vermezsin olur biter 👍
olmuyor kardeş denemiştim
tamam sağol..
denedinmi ki
adam zaten denedim olmuyor demis sen üstüne diyosunki ben sana demiyorum deneyenlere soruyorum 🤔 biraz dikkat et lütfen 🕵️
Hakketen adam cevap vrcene pişman olmuş.. Ne insanlar var ya insan deel deel de mantık ve akıldan yoksun kişiler __RebelTurk__ bir ufak örnek. Kendine çeki düzen ver !!
T
TitusPullo
⭐ 19y
Herkez kendine çeki düzen versin. juandiazz akıldan yoksun gibi sözcükler kullanıpda hakaret etme, rebelturk sende biraz daha saygılı ol arkadaş sana yardım etmeye çalışmış.
denedinmi ki
adam zaten denedim olmuyor demis sen üstüne diyosunki ben sana demiyorum deneyenlere soruyorum 🤔 biraz dikkat et lütfen 🕵️
Orda denedim olmuyor ( OLDUMU )!! diyor adam.. Burda oldumu dalga geçme gibi bi anlama geliyor o yüzden öyle diyorum sizin anlayışınızda kıtlık varsa yapabilcegim bişey yok ..
Hakketen adam cevap vrcene pişman olmuş.. Ne insanlar var ya insan deel deel de mantık ve akıldan yoksun kişiler __RebelTurk__ bir ufak örnek. Kendine çeki düzen ver !!
( DEEL ) değil o ( DEĞİLDİR ) tartışcaksak haber ver de beynimi aldırayım durumlar eşit olsun... Türkçede deel gibi bir kelimenin var olmadığını bilmiyorsan kimin akıldan yoksun olduğu ortada...
Tamam Olayı Uzatmayalım 😊
Adamı zorla dinden imandan çıkartıyorlar.. 10 yaşındaki insanlar benle laf salatası yapıyorlar
Yorumları Okudugum Halde Neden Bu Kadar Sinirli Oldugunu Anlamış Değilim ???
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap