Icerige atla
Extraloob

Ctf Event le ilgili bir soru

· 10 Yanıt · 19K görüntüleme
T
the king OP ⭐ 19y
Arkadaşlar event a giriş onayını aldıktan sonra illaha so ok un yanında beklemek zorundamıyız ❓ en azından town da arka sokaklarda kaçamak yapsak olmazmı? ❓

lütfen acil cvplayalım
yardımcı olan olmayan herkese saygılar
10 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
Şehir içinde gidebilirsin galiba ama dışına çıkarsan belki göndermez.

10 dk bekle ne olucak?
T
t1907 ⭐ 18y
Ben Cd den Sronun Cdni aldım yükledim masaütneden tıkladımda udpdate haatası werdi NeDen olabilir intden inderiorm Kota war acaba eu patch mı yüklemem lasım
T
Torquel ⭐ 19y
Ben Cd den Sronun Cdni aldım yükledim masaütneden tıkladımda udpdate haatası werdi NeDen olabilir intden inderiorm Kota war acaba eu patch mı yüklemem lasım

😱 😱 😱 Yanlıs yere yazdın galiba.
C

😱 😱 😱 Yanlıs yere yazdın galiba.

CD den Sronun CDsini aldım ilginç
A
Aleral ⭐ 18y
Şehir içindeyken seni ışınlıyor sadece şehir içindeyken ama şehirdeyken stall networke bakarken yada stalldayken veya bir npc ile konuşuyorsan maç başlar sen öyle kalırsın 😁
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Sehirin içinde Her Tarafta bekleyebilirsin 😉
M
Macro ⭐ 19y
Şehir içindeyken seni ışınlıyor sadece şehir içindeyken ama şehirdeyken stall networke bakarken yada stalldayken veya bir npc ile konuşuyorsan maç başlar sen öyle kalırsın 😁

bende öle düşünüyodum ama npcdeyken ışınlandım dün
A
Aleral ⭐ 18y
😱 ben bir gün hazırlığımı yaptım herşeyi kontrol ettim stall networkten bana uygun item ararken event başladı ve ben sap gibi kaldım ortada 😁 tabi bu olay 2 ay önceydi sonradan düzeltilmiştir belki
L
+1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: