Arkadaşlar event a giriş onayını aldıktan sonra illaha so ok un yanında beklemek zorundamıyız ❓ en azından town da arka sokaklarda kaçamak yapsak olmazmı? ❓
lütfen acil cvplayalım
yardımcı olan olmayan herkese saygılar
Ctf Event le ilgili bir soru
· 10 Yanıt · 19K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Şehir içinde gidebilirsin galiba ama dışına çıkarsan belki göndermez.
10 dk bekle ne olucak?
10 dk bekle ne olucak?
Ben Cd den Sronun Cdni aldım yükledim masaütneden tıkladımda udpdate haatası werdi NeDen olabilir intden inderiorm Kota war acaba eu patch mı yüklemem lasım
Ben Cd den Sronun Cdni aldım yükledim masaütneden tıkladımda udpdate haatası werdi NeDen olabilir intden inderiorm Kota war acaba eu patch mı yüklemem lasım
😱 😱 😱 Yanlıs yere yazdın galiba.
C
Charles Darwin
⭐ 18y
😱 😱 😱 Yanlıs yere yazdın galiba.
CD den Sronun CDsini aldım ilginç
Şehir içindeyken seni ışınlıyor sadece şehir içindeyken ama şehirdeyken stall networke bakarken yada stalldayken veya bir npc ile konuşuyorsan maç başlar sen öyle kalırsın 😁
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Sehirin içinde Her Tarafta bekleyebilirsin 😉
Şehir içindeyken seni ışınlıyor sadece şehir içindeyken ama şehirdeyken stall networke bakarken yada stalldayken veya bir npc ile konuşuyorsan maç başlar sen öyle kalırsın 😁
bende öle düşünüyodum ama npcdeyken ışınlandım dün
😱 ben bir gün hazırlığımı yaptım herşeyi kontrol ettim stall networkten bana uygun item ararken event başladı ve ben sap gibi kaldım ortada 😁 tabi bu olay 2 ay önceydi sonradan düzeltilmiştir belki
L
Lord_Adiemus
⭐ 19y
+1
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap