Icerige atla
Extraloob

Eos Goldbotları ^^

· 19 Yanıt · 1.4K görüntüleme
M
Milano OP ⭐ 18y
19 Yanıt
L
Leet1 ⭐ 19y
Bide Farm alanına kurmuşlar sanki millet farm yapmasın diye kasıtlı 😄
A
Apollon ⭐ 18y
Yada charlar yatmasın diye her zaman orda 80+ bi wizard yada bard buluncağı için 😄
J
Josephine ⭐ 17y
Bunların hepsini oldurmek için Pk olunur ...
P
Prophecy ⭐ 17y
Bunların hepsini oldurmek için Pk olunur ...

Öldür Öldür Bitmezki Bunlar Karınca Sürüsü Mübarek
A
Onlardan yüksek olsan bile, mobun canını azaltıyorsun, o son vuruşu goldbotlar yapıyor ya...
Q
Quattro ⭐ 19y
Eosda sbot çıktı çıkalı bu tarz gold botlar artdı pc iyi olan herkez 5 stafla farm yapargıbı clentless bırakıyor hem char kasıyo hem sp hem gold iyi iş aslında...

ps : Aramıza hoş geldin bu arada 😄
U
alayı gıcık
M
Milano OP ⭐ 18y
Eosda sbot çıktı çıkalı bu tarz gold botlar artdı pc iyi olan herkez 5 stafla farm yapargıbı clentless bırakıyor hem char kasıyo hem sp hem gold iyi iş aslında...

ps : Aramıza hoş geldin bu arada :D

Hoşbulduk ❤️ 😘
O
odesca ⭐ 18y
Eos ta zar zor farm ı bitirdim şimdide exp kasarken çıktılar karşıma deliricem :!!&%&!
B
Brooklyn ⭐ 18y
Kafayı yedirtirLer la bunlar 😄
P
bende niyetlendim bi ara böyle ama sonradan vazgectim hepsine scrip ayarla clientles yap ohooo baya uzun işler ya ama iyi par kasıyorlar 😄
Q
Quattro ⭐ 19y
bende niyetlendim bi ara böyle ama sonradan vazgectim hepsine scrip ayarla clientles yap ohooo baya uzun işler ya ama iyi par kasıyorlar :D

Aslında kolay bir tanesinin ayarlarını yap ondan sonra kopyala yapıştır hepsi aynı ayar zaten sadece server cok dolu oluyo oyuna girmek zor farm charını bile zor sokuyoz 😢
P
server e girmek büyük dert yoksa nor defteri üzerinden kasma alanları azcık degiştirip yan yana kasarlar...Bende Normal 64lvl e kasıp sattıgım charları oyuna sokmakda zorlanıyorum yaa 😄
B
BurdurLee ⭐ 18y
Çok sinirim şu goldbotlara:@ Nefret ediyorum:D
X
XER0 ⭐ 19y
Şehirde bakıyorum 20 tane gb char aynı noktada duruyor, buff basıyor şaka gibi :S
C
carwen ⭐ 18y
Charının ismini saklamayı becerememişsin.
A
Anthrax ⭐ 17y
Bu arada sbot çıktı artık saat gece 4te bile dolu Bu sbottan nefret ediyorum
H
hallowkuta ⭐ 18y
Master Show 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: