Icerige atla
Extraloob

EN GÜZEL SS'İ SEN PAYLAŞ YARIŞMASI [ 350 SiLK ÖDÜLLÜ ]

· 192 Replies · 40K views · Page 4 / 10
Replies
A
alicikali ⭐ 17y
Öneri:Bu yarışmada dereceye girenle verilen oyların ıp kontrolunden geçmesini siterim bi haksızlık olmasın şimdii üyelik açıp oy verenler artar daha konu görmemiş yarışmacılar var dikkatli olmak lazım

Neden kimse bunları dikkate almıyor ? Yarışma yapıyorsunuz tam yapınn.. Kesin olarak belli kendinin yaptığı seal 'ın .. Tüm yarısmalarda ilk 5 e bile giremez..
F
Öneri:Bu yarışmada dereceye girenle verilen oyların ıp kontrolunden geçmesini siterim bi haksızlık olmasın şimdii üyelik açıp oy verenler artar daha konu görmemiş yarışmacılar var dikkatli olmak lazım

Neden kimse bunları dikkate almıyor ? Yarışma yapıyorsunuz tam yapınn.. Kesin olarak belli kendinin yaptığı seal 'ın .. Tüm yarısmalarda ilk 5 e bile giremez..

SONUNDA ip de yetmez sitede sosyal biriyse tamam yani bitti yöneticiler tarafından 10 resim seçilip hepsi aynı sayfada oylama sunulmalıydı böyle berbat oldu gerçekten
T
tatar_sem ⭐ 18y
boşuna beklemeyin beyler.Okan abi şimdi gecelere akmıştır:D artık yarın sabah sorun çözülür:D
A
alicikali ⭐ 17y
Çözüleceğini sanmam 😄 Neyse kolay gelsin hayırlı işler diyelim onada burdan 😄
A
aCapeLLa_ ⭐ 19y
sjden flnda resim koyulabiliyormu ?
M
mustip ⭐ 17y
bizim isimlerimiz neden yok?
_
__SMD__ ⭐ 17y
Beyler Lütfen Hak Edilen Fotolara Oy verin Tanıdıgınıs , arkadasınız diye vermeyin allahınızı seviyorsanız güldürüyosunuz kendinize 😊
O
os1 ⭐ 19y
Beyler Lütfen Hak Edilen Fotolara Oy verin Tanıdıgınıs , arkadasınız diye vermeyin allahınızı seviyorsanız güldürüyosunuz kendinize :)

Bir ilk 3 kişide fake üyelik acıp kendilerine oy atmışlar ellerine ne gececekse artık 🤔
O
os1 ⭐ 19y
Beyler Lütfen Hak Edilen Fotolara Oy verin Tanıdıgınıs , arkadasınız diye vermeyin allahınızı seviyorsanız güldürüyosunuz kendinize :)

ilk 3 kişide fake üyelik acıp kendilerine oy atmışlar ellerine ne gececekse artık 🤔
_
__SMD__ ⭐ 17y
Evet Bencede Vild fuckker ve Prideye verılmıs oylar sızce hakedılıyomu bence hayır vild fuckerınkı sradan fotolar Pridenınkıde saten HERYERDE BULUNAN fotolar . Lütfen admınler ılgılenın bununla !
O
os1 ⭐ 19y
Evet Bencede Vild fuckker ve Prideye verılmıs oylar sızce hakedılıyomu bence hayır vild fuckerınkı sradan fotolar Pridenınkıde saten HERYERDE BULUNAN fotolar . Lütfen admınler ılgılenın bununla !

Hacım şöyle bir olay var üyelere bakarsan zaten belli oluyor neyin ne olduğu site adminlerimiz ilgilenecektir 😘
F
FoundeR ⭐ 18y
İyi olan kazansın 😊
O
os1 ⭐ 19y
İyi olan kazansın :)

İlk başta öyle diyorduk ama sonra oylamanın içine hertürlü pislik karıştı 🙄
T
tatar_sem ⭐ 18y
evet bkz wild fuccker elinden gelen her türlü pisliği yapıp birinciliğe oturdu.Oturması gereken başka şeyler varken..Ama tabikide sonuç geçersiz sayılıcak.Çünkü işin içine hile hurda karıştı.Görevliler gerekeni yapıcaklardır..
.NET
.NET ⭐ 19y
Oylama ne güzel giderken içine yeni üyelik açıp kendine oy verenler varmış. Duyduğuma göre bunu bir dmod da yapıyormuş. Kendinizi bu kadar düşürmeye değer mi diyorum ve o dmod arkadaşımızın yetkileri oylama bitince alınacaktır.
Herkese iyi yıllar 😘
[F New]Solo Gitarist
N
Neverex ⭐ 17y
Müslüm her işin başında fake !
S
Serj ⭐ 18y
Oylama ne güzel giderken içine yeni üyelik açıp kendine oy verenler varmış. Duyduğuma göre bunu bir dmod da yapıyormuş. Kendinizi bu kadar düşürmeye değer mi diyorum ve o dmod arkadaşımızın yetkileri oylama bitince alınacaktır.
Herkese iyi yıllar 😘

Sırf dmod değil bir tane paparazzi ' de bunu yapıyor 🙄
.NET
.NET ⭐ 19y
Herkese iyi yıllar 😘

Tamam halledeceğim ben. Hile yaptığını tespit ettiğimiz kişiler de aramızda olamayacak.^^
[F New]Solo Gitarist
E
exotic ⭐ 18y
Herkese iyi yıllar 😘

Tamam halledeceğim ben. Hile yaptığını tespit ettiğimiz kişiler de aramızda olamayacak.^^

en doğrusu
O
os1 ⭐ 19y
@Pride
Katılıyorum.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: