OYLAR BANA
Yorucu Bir günün ardından Ymek yemek için çekildigim han Köşesi
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
bu da aşkımın sembolu yaratıkları evcileştirmek lazım
- Resim Silinmiş.
Kamerayı ayarlar ken
- Resim Silinmiş.
EN GÜZEL SS'İ SEN PAYLAŞ YARIŞMASI [ 350 SiLK ÖDÜLLÜ ]
· 192 Replies · 40K views 0 reading · Page 2 / 10
Replies
Seal Of Love Knk snn resimlerdne daha ii leri var ama oylar sen de ? 😄
S
Seal Of Love
⭐ 17y
bilmem :S sanırım bazıları görmedi 😜
Neyse , En iyi olan kazansın , SS yarışmasında pek iddaalı değilim. Hakkı olan alsın o yeter , inşallah resimlere bakıpta Yorum Yapıyorlardır
Neyse , En iyi olan kazansın , SS yarışmasında pek iddaalı değilim. Hakkı olan alsın o yeter , inşallah resimlere bakıpta Yorum Yapıyorlardır
Fundaya verdim oyumu şu seal of love arkadaşta bir film fırıldak dönüyor gibi koku aldım herşeyde açık ara birincide
şu seal of love ın fotoya nerden bakabiliyoruz
koku falan almayın kuzum oylama yapılıyor orada sonuç ne çıkarsa o kişiler kazanacaktır bırakın 2010'a girerken koklamayalım ortamı alkol ve sex koksun alem bu gece 😜
HAPPY XMAS ❤️
HAPPY XMAS ❤️
koku falan almayın kuzum oylama yapılıyor orada sonuç ne çıkarsa o kişiler kazanacaktır bırakın 2010'a girerken koklamayalım ortamı alkol ve sex koksun alem bu gece 😜
HAPPY XMAS ❤️
Düzenli, hilesiz bir oylama istiyoruz ama bizler?
PS: Yarışmalara falan katılmadım.
HAPPY XMAS ❤️
Düzenli, hilesiz bir oylama istiyoruz 🍺 ama bizler?
Düzenli, hilesiz bir oylama istiyoruz
S
Seal Of Love
⭐ 17y
HAPPY XMAS ❤️
Düzenli, hilesiz bir oylama istiyoruz 🍺 ama bizler?
Düzenli, hilesiz bir oylama istiyoruz
Düzeli , Hilesiz Bir oylama ve Beni Çekemeyenlerin susmasını istiyoruz !
HAPPY XMAS ❤️
Düzenli, hilesiz bir oylama istiyoruz ama bizler?
o zaman senin istemeye hakkın yok, sen bi çekil sırada ki istek gelsin.
kimsenin resimini bilmediğim için gözümü kapadım ve seçtim çıkan kişi ; ResideNT tek oyunuda benden almış 😆
Düzenli, hilesiz bir oylama istiyoruz abi bak abi mesela ben bi cafeye gidip ordaki kişilerin hepsine bu adam gibi yapsam hoş olurmu acep o.O
Arkadaşlar oy vermeden önce bi yarışma bölümündeki resimlere bakın da öle oy verin rasgele vermeyin
Çok güzel bir yarışma bayılıyorum extraloob a
S
Seal Of Love
⭐ 17y
kendini sromax'a kaç paraya sattın?
tartışma yok Seal Of Love knk her ankette öndesin başarılar
Calimero
Süresiz uzaklaştırıldı çok istemiş
Süresiz uzaklaştırıldı çok istemiş
Neden uzatılıyor adminler seal of life a oy verenlerin ip lerini niye kontrol etmiyor ? Aynı ip den ise hepsi banlansın. Msj 'ıma cevap verip beni yanlış düşüncelerden kurtarın lütfen..
- Resim Silinmiş.
ossurmak kötü birşey değildir 😄
ossurmak kötü birşey değildir 😄
S
Seal Of Love
⭐ 17y
Ya evet bakın bro :S yeter
PS : Cafede olduğumu göz önünde bulundurursanız 😘
PS : Cafede olduğumu göz önünde bulundurursanız 😘
Log in to write a reply.
Log In