İtiraf etmeliyim o dmod'la paparazzi fake üyelikle oy verince sinirlenip bende 3 tane fake kendime oy attım diskalifiye edebilirsiniz beni hakkım olmayan birşeyi almak istemem 😊
EN GÜZEL SS'İ SEN PAYLAŞ YARIŞMASI [ 350 SiLK ÖDÜLLÜ ]
· 192 Replies · 40K views 0 reading · Page 5 / 10
Replies
C
chipshajen
⭐ 17y
şahsen o kadar stall da global de uğraştım özene bözene yaptım adam gelmiş atlet kilot 1 tl yazmış 35 oyla 1. böyle adelet mi olur yahu 😄 çıldırdım vallahi.
Sonuçta kimin ne yaptığı belli arkadaşlar herkesin içi rahat olsun gerçekten hakeden kazansın..O dier kendilerine oy veren arkadaşlar siz kendinizi çok mu akıllı zannediyorsunuz acep?
İtiraf etmeliyim o dmod'la paparazzi fake üyelikle oy verince sinirlenip bende 3 tane fake kendime oy attım diskalifiye edebilirsiniz beni hakkım olmayan birşeyi almak istemem :)
Aga sözüm sana değil yanlış anlama:)
yarışma halen devam etmektedir ben topici kilitleyene kadar 😎
hoyyyy happy XMAS ❤️
hoyyyy happy XMAS ❤️
Neden Yarışma Listesinde Modlar Var Bilmiyoz sanki onların kazancağını adaletsizlik ve saçmalık en çok oy onlarda var illa bütün msndeki herkeze 5 er kez üyelik açıp bana oy verinmi demem lazım
Evet Bencede Vild fuckker ve Prideye verılmıs oylar sızce hakedılıyomu bence hayır vild fuckerınkı sradan fotolar Pridenınkıde saten HERYERDE BULUNAN fotolar . Lütfen admınler ılgılenın bununla !
Hacım şöyle bir olay var üyelere bakarsan zaten belli oluyor neyin ne olduğu site adminlerimiz ilgilenecektir 😘
Emin ol ilgilenir 326565 Day later
S
Seal Of Love
⭐ 17y
adi herifler ne oldu şimdi ?
Benim Oylar Fazla iken Np idi ,adam 5dk da 13 oy aldı , hmm "Gzz Pride' arkadaşların cok güzel calısıyor yeni account ile , Yada sen "
Benim Oylar Fazla iken Np idi ,adam 5dk da 13 oy aldı , hmm "Gzz Pride' arkadaşların cok güzel calısıyor yeni account ile , Yada sen "
Bu yarışma berbat oldu bidaha yarışma yaparlarsa ön eleme yapıp 10 resim seçsinler ankete açsınlar o 10 resmide sayfaya koysunlarki millet resim seçip oy versin
Herşey dönüp dolaşıp bende patlar zaten 🙄
Benim arkadaşlarım kime oy vercek ? tabiki bana. Ayrıca bu sitede iyi tanıdığım 4-5 kişi anca var.
Ben hala adalet istiyorum gerekirse sonuncu oluyim ama centilmen insanlarla oyniyim ☕
S
ShapeShifter
⭐ 18y
Bizde katıldıkda oylamaya ismimiz gelmedi :S
C
chipshajen
⭐ 17y
valla yarışma yarışmalıkdan çıktı kim en çok acc. açıcak işine döndü siz nasıl insansınız ya ? 200 silk için kendinizi rezil ediyorsunuz valla .. bende bilirim 50 tane acc. açıp 1.lik almayı ama haklı bi yarışma olur mu ? yazık size ya valla gülüyorum sadece 😄 neyse hadi kazanın 200 silk 300 m 300m aldın sana 😉 lafım kime, kimlere anlamışsınızdır.
Arkadaşlar bizim isimlerimiz neden yok hem birsürü ismi dünden vermişssiniz bu bize haksızlık oluyor ve cogu kişi 2 3 accounttan kendine oy veriyor anket tekrarlansın lütfen
oylama devam etmektedir 2 gün daha devam edecek pazartesi sonlanacaktır.
şu seal of love 'a bi çözm bulunması lazım 2 yarışmadada 1. adam bi bit neyiği war burda ztn bilen biliorda exl ailesi bi el atsın :S aynı şekilde pridede dün gece 9 du şimdi 40larda :S adam kendi dior cafedeym fln :S (seal of love)
inasn bi silk ve gold için bu kadar mı alçalır ya yazık 😢

Dost bunlar nedir ?
[F New]Solo Gitarist
Yarışmadan diskalifiye edilecekmi Wax ?
Dost bunlar nedir ?
bro müslümün ne oldugu herkes iyi biliyor 😆
şu seal of love 'a bi çözm bulunması lazım 2 yarışmadada 1. adam bi bit neyiği war burda ztn bilen biliorda exl ailesi bi el atsın :S aynı şekilde pridede dün gece 9 du şimdi 40larda :S adam kendi dior cafedeym fln :S (seal of love)
Palavrada son nokta, 1.ben evden oynuyorm cafeden deil 2. ayrıca dün gece derken kaçı kast ediyosun ben dün 9 değildim bunu çok iyi biliyorum 🎭
Log in to write a reply.
Log In