Icerige atla
Extraloob

Emo Türkçesi

· 123 Yanıt · 11K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Emo takılıpda Türkçeyi Katleden Arkadaşların Kendilerine Özel Dilleri.amaçlarını anlamış degilim dogrusu..
Örnekler:
Ben=Bhen
Sen:Shen
ya:Yhaaaaa
Geliyorum:Geliommm
Çok:Chok
VsVs.. Ne yazıkki İzmir'de Bunlardan Çok var
123 Yanıt
S
Stephanos ⭐ 19y
Başıma gelen bir durum

O : süfee
Ben : pardon türkçede ''süfee'' diye bir kelime varmıydı yoksa yenı imla görevlileri süfee diye bir ünlem bi icat eettiler memleketimde?

O::s püF spR dmk istemsdm ama nse. yorum yazmamalıydm
Ben :bencede bu sekilde yazcaksan yazmamalıydın

O:pff 😠 bna bhanq amuq o dLga gcer gby cvb verdgn sahıs bhenm qardejhüm zükerhüüm beLanı nan maL ...beynsis shen kndni n snıon saf seyy...sie go....

Ben : Vayy taktir ettim bildiğin bütün kelimeleri yazmışın ama neyce oldugunu anlayamadım hani bi aralar bı parca vardı asera ha he ehu lal dıe ona benzemıs anlamsız kelımeler toplulu-sun-uz. Ben onun doru duzgun Türkçe konusmasını saglamaay calıstım herhangı bır hakaretım yada ukalalıgım olmadı ama senın kıt ve özürlü beynin bunu algılamakta zorluk cekiyo tabi biraz yaşınada veriyorum bu mallıklarını-ZI

O : nsL knjuo nsL knjmchamı snden öörenchek diiLm süükürt 😠 sn kmsn qie snden ders aLııım aLLhn maLı yha puhahah kndni fsuLyedn nimed snnanLr arsnd snde varshın ööööööööööüüyk .....smd kapa cneni v suus abdaL

Ben :bi' gün çözücem bu özenti dilini! ok janımm xy bebğümm sen nasıxq isterseüünn öle olsunq <3<3 <242325 nasıl cozdum ama dimi biraz.. muhahahahaha ...malsın...

Genc lerimize yazık..Gerçekten anlayamıyorum artık..
C
ChrsNYC ⭐ 18y
emo türkçesi bizim yörede
gheli gheliver achavurhun oghlu 😄
(denizli şivesi+emo )
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zamanın kuş dili bugünün emo'su, sefgilim derim lakin emocu değilim bir de bebem derim başkada yoktur bu dilden aldığım.
P
Presence ⭐ 19y
en önemlisini unutmuşsun

örnek

Ayşem=Ayşe'mMmmM
E
EFendi ⭐ 19y
ben böyLe yazan adamLarı banLamak istiyorum ...
B
bannedddd ⭐ 19y
Bunları emolar kullanmıyor. Yani gscihan'ın mesajındaki kelimeleri. Önceden herkes punkcıyım diye gezerdi ortada emo yoktu birden özene özene türediler. Ama o kelimeleri kullanılıyordu zaten. Ayrıca Ayşe'm işte emo tarzıyla Ayşe'mMmMm ne var bunda olamaz mı ki? :?

-----
Ya bu angutlara ne demeli?

B
Başıma gelen bir durum

Ben : pardon türkçede ''süfee'' diye bir kelime varmıydı yoksa yenı imla görevlileri süfee diye bir ünlem bi icat eettiler memleketimde?

O:pff 😠 bna bhanq amuq o dLga gcer gby cvb verdgn sahıs bhenm qardejhüm zükerhüüm beLanı nan maL ...beynsis shen kndni n snıon saf seyy...sie go....

Ben : Vayy taktir ettim bildiğin bütün kelimeleri yazmışın ama neyce oldugunu anlayamadım hani bi aralar bı parca vardı asera ha he ehu lal dıe ona benzemıs anlamsız kelımeler toplulu-sun-uz. Ben onun doru duzgun Türkçe konusmasını saglamaay calıstım herhangı bır hakaretım yada ukalalıgım olmadı ama senın kıt ve özürlü beynin bunu algılamakta zorluk cekiyo tabi biraz yaşınada veriyorum bu mallıklarını-ZI

O : nsL knjuo nsL knjmchamı snden öörenchek diiLm süükürt 😠 sn kmsn qie snden ders aLııım aLLhn maLı yha puhahah kndni fsuLyedn nimed snnanLr arsnd snde varshın ööööööööööüüyk .....smd kapa cneni v suus abdaL

Ben :bi' gün çözücem bu özenti dilini! ok janımm xy bebğümm sen nasıxq isterseüünn öle olsunq <3<3 <242325 nasıl cozdum ama dimi biraz.. muhahahahaha ...malsın...

yaw hacım hem kalın hem eğik yapıyon okuyamıyom 😁
S
Stephanos ⭐ 19y
Başıma gelen bir durum

yaw hacım hem kalın hem eğik yapıyon okuyamıyom 😁

Daha Cekici duruyor sanirim ^^Hem kalin hem italik :p
J
jumper ⭐ 19y
ben de sinir oluyom yazıyolar anlayana kadar canım cıkıyo ben de bazen kullanırım oda msnede kolaylık olsun diye mesela geliom gidiom die yazarım sonra niye deilde nie yazarım yani msnede kolaylıkolsun die yaparım yani yaptptıklarımda anlasılır cinsten bunlarınkini anlamak için 3 4 defa okumak gerekiyo 😁 😁 😁
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Bunları emolar kullanmıyor. Yani gscihan'ın mesajındaki kelimeleri. Önceden herkes punkcıyım diye gezerdi ortada emo yoktu birden özene özene türediler. Ama o kelimeleri kullanılıyordu zaten. Ayrıca Ayşe'm işte emo tarzıyla Ayşe'mMmMm ne var bunda olamaz mı ki? :?

-----

Bu kızlar yakınımda bi yerde olsa Döverdim 😁 (...)
I
Allah belalarını versin diyorum, en uyuz olduğum şey.
Cafede mafede yanımda yaparlarsa affetmem. En gıcık
aptalca,gerizekalıca salakların yazdığı yazılar. Aptallarla uğraşmayın.
Aptallarlar ancak aptallarla aptallık yaptığında aptal olmaz. (Ne oldugunu ben de bilmiyom, içimden geldiğini yazdım ) 😊
Yine kafayı yedim. 😄

Çok argo girdim, kusura bakmayın.
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Bu nasıl bir dil ise bir türlü anlayamadım anlayamayacağım öyle bir gayret de göstermeyeceğim.
A
Audrey ⭐ 19y

-----

bu resimler gereçekmi nerden buldun ?
I
iLker_GS_2 ⭐ 18y

-----

Bu türkcemi ??

Ayrica emo gay demek değilmiydi 😁 😁 😁 😁
I
iLker_GS_2 ⭐ 18y
bir arkadaşim ile normal konusurken imla kurallarina vs pek takmam arada ama cok aralarinda bunlara benzer sozcuk , kisaltma gecer ama chok shevdim sheni beean bunun gibi seyler asla kullanmam. ş,ü,İ bunları sevmem yani.
P
Pennywise ⭐ 19y
ulan millet emo diyince kızar bunlar kendileri bilerek ve isteyerek emo sıfatına yakıştırıyolar kendilerini,zamane gençliği böyle işte,bizden bi sonraki kuşak,virüs gibi yayıldı zehir etti 90lılar akımını,izmirde bunlardan harbi çok fazla var hele bilmemne ege dersanesi diye bi dersane var izmirde kıbrıs şehitlerinin sonuna doğru ritz ve kahve bahanenin olduğu sokaktan bi sonraki sokakta,köşe başına bunlar gibi 10-15 tanesi toplanır kızlı erkekli sohpetmi ederler esrarmı çekerler naparlar bilmiyorum ama hep orda takılırlar böyle aptal aptal,yazık valla :?
A
Audrey ⭐ 19y
ulan millet emo diyince kızar bunlar kendileri bilerek ve isteyerek emo sıfatına yakıştırıyolar kendilerini,zamane gençliği böyle işte,bizden bi sonraki kuşak,virüs gibi yayıldı zehir etti 90lılar akımını,izmirde bunlardan harbi çok fazla var hele bilmemne ege dersanesi diye bi dersane var izmirde kıbrıs şehitlerinin sonuna doğru ritz ve kahve bahanenin olduğu sokaktan bi sonraki sokakta,köşe başına bunlar gibi 10-15 tanesi toplanır kızlı erkekli sohpetmi ederler esrarmı çekerler naparlar bilmiyorum ama hep orda takılırlar böyle aptal aptal,yazık valla :?

sn bide 21. yüzyıl cocuklarını görücen bi 5-6sne sonra Türkçe konuşanı taşlıcaklar 😁
O
os1 ⭐ 19y

-----

su en sonda afacan_.... varya ne yazmış o TÜRKÇE ye cevirsin biri 🎅
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
bende Sadece Gelıom vb. Seyler Kullanıorum Ama Emocu deilim 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: