Icerige atla
Extraloob

EDX Loader Beta 3 Resimli Anlatım

· 6 Yanıt · 22K görüntüleme
E
eredanne OP ⭐ 17y
Korece Yazamıyorsanız Bu Program Ile Yazacaksınız Oluyor ben böyle giriyorum pc windows 7 ise çok yararlı gerçekten xplerin ihtiyacı yok çünki.
Açıyorsunuz programı ordaki captchaya benzetmeye çalışıp generate'ye basıp verdiği kodu yazıyorsunuz oraya (captcha kutucuğuna) örnek: 83 B1 B4 ED 88 DB bunu küçük harfler ile yazdığımızda dua ediyoruz benzetmiş olmak için pray: ve bi bakmışız oyundayız 🤘
iyi oyunlar 👍 🍺
[download]http://rapidshare.com/files/342616262/edx_Loader.rar[/download]
Link Kırık Diye Konuya Mesaj Yazmayınız Premium Üyelik Inen Uploadlandı Şifresi:www.extraloob.com

NOT:UPLOAD VE ANLATIM BANA AİTTİR!!!

Olmuyor fake diye yalanlamaya çalışmayınız olmuyorsa sizin bir hatanız vardır kusursuz anlatım yaptım.. 👴
6 Yanıt
R
RecLast ⭐ 18y
Korece Yazamıyorsanız Bu Program Ile Yazacaksınız Oluyor ben böyle giriyorum pc windows 7 ise çok yararlı gerçekten xplerin ihtiyacı yok çünki.
Açıyorsunuz programı ordaki captchaya benzetmeye çalışıp generate'ye basıp verdiği kodu yazıyorsunuz oraya (captcha kutucuğuna) örnek: 83 B1 B4 ED 88 DB bunu küçük harfler ile yazdığımızda dua ediyoruz benzetmiş olmak için pray: ve bi bakmışız oyundayız 🤘
iyi oyunlar 👍 🍺
[download]http://rapidshare.com/files/342616262/edx_Loader.rar[/download]
Link Kırık Diye Konuya Mesaj Yazmayınız Premium Üyelik Inen Uploadlandı Şifresi:www.extraloob.com
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
NOT:UPLOAD VE ANLATIM BANA AİTTİR!!!

Olmuyor fake diye yalanlamaya çalışmayınız olmuyorsa sizin bir hatanız vardır kusursuz anlatım yaptım.. 👴

Şimdi Oldu Sanırım 😊
Y
yurdusar ⭐ 17y
güzel birşey
S
serdar992 ⭐ 18y
bnim bi problemim var hersey guzel tamam oyuna tam girerken loader otomatik kapanio ve + link kirik yeniden upload edermisin
A
alcapone53 ⭐ 18y
link ölü kardeş düzeltirmisin
O
ORLANDO ⭐ 11y
açılmıyo birader

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: