Icerige atla
Extraloob

Disiplin cezası alırmıyım

· 53 Yanıt · 3.4K görüntüleme
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Bugun okulda son ders arkadaşlarla arkada oturuyoruz hoca gec gelcekmiş laflıyorduk sınıf başkanımız yurtlu bir cocuk herkezi yerine oturtuodu bana gelince ben burada oturucam dedim gecti 5 dk sonra tekrar sinirlendi geldi beni cekti atıştık küfür falan vs sonra bana kafa attı 😞 burnum kanadı herkez beni sakınleştirmeye calısıyor sonra o onu tutanların elinden kacıp üzerime doğru gelince elimde bulunan faber kalemi omzuna sapladım 4-5 cm girdi sanırım 😞 düşerken bileğine tekme attım ayağının üzerine basamıyordu sizce disiplin cezası alırmıyım alırsam uzaklaştırmamı alırım okuldan yeni gelip direk konuyu actım lütfen bilgisi olanlar yardım etsin :((
53 Yanıt
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
arkadaşlar lütfen cok acil yorumlarınızı yapın ya cok büyük hata yaptım 😞
N
Nebula ⭐ 19y
Bence disiplin cezası almazsın,ayrıca yaralama şeklinde metal bir cisimle değil bu nedenle dava açılsada nefsi müdafaa içerisinde olduğundanda bişey çıkmaz.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Öncelikle geçmiş olsun. 😢

Bana kalırsa ilk olduysa sadece uyarı alırsın...
😐
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
cok teşekkür ederim yorumun için
H
Shooter in dediklerine katılıyorum
S
Streetwise ⭐ 19y
İkinizde büyük ihtimal, disiplin cezası alırsınız...
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
yorumlarınız için çok teşekkür ederim o anki sinirimle nasıl yaptıgımın farkında değilim normalde sakin biriyimdir
O
İkinizde büyük ihtimal, disiplin cezası alırsınız...

+9999
H
Bence kafa atan ceza alır durduk yere kafa atmış kolundan çekip götürebilirdi.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Öğretmenlerin "lanet olası sadece pislik için gelmiş okula" dediği kişilerden değilsen muhtemelen müdürün odasına çekilip ailen çağırılır böyle böyle konuşulur.
C
ChrsNYC ⭐ 18y
4-5 cm saplamışsın az değil değil bir kalem için bişiler yaparlar
öbürüne gelince 👋
F
Faraway ⭐ 18y
Disiplin cezası alırsın o kesin. Fakat tamamen nefsi müdafa. Senin cazan daha hafif olur. Sonuçta kafayı ilk o atmış.
M
Milano ⭐ 18y
Eger hocalar genelde senden şikayetci degilse ilk defa boyle bir şey olduysa uyarı alırsın degilse direk disiplin.

PS:4 santim de az degil. :?
P
Şu günlerde elim çok kaşınıyor. Disiplin olayını bilmem de çocuk sorun çıkarırsa beni çağır. Çocuk inat eder de disipline götürürse olayı müdüre de gideriz 😄
R
RollsRoyce ⭐ 19y
İlk vuran karşı taraf olduğu için büyük ihtimal uyarı alırsın.

ps:Bizim arkadaşlara spor salonunu temizleme,kitap okuma özet çıkarma cezaları verdiler.
M
Milano ⭐ 18y
ps:Bizim arkadaşlara spor salonunu temizleme,kitap okuma özet çıkarma cezaları verdiler.

Zuhahaaa oyle cezaya can kurban 😆
P

Zuhahaaa oyle cezaya can kurban 😆

Bizim okulda da aynı cezayı aldım ben 1 kere ama Antalya'nın en büyük kapalı spor salonu bizdeydi 😁
Windy
Windy ⭐ 19y
idama kadar yolu var 😄

velini çağırırlar konuşulur,gözler üzerinde olur 😉
X
xKuLex ⭐ 18y
Lavuk iyileşince gidicen bi daha dövücen uyarı alıcaksın büyük ihtimal ama Kaça gidiyosun onuda bi öğrensek 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: