Bugun okulda son ders arkadaşlarla arkada oturuyoruz hoca gec gelcekmiş laflıyorduk sınıf başkanımız yurtlu bir cocuk herkezi yerine oturtuodu bana gelince ben burada oturucam dedim gecti 5 dk sonra tekrar sinirlendi geldi beni cekti atıştık küfür falan vs sonra bana kafa attı 😞 burnum kanadı herkez beni sakınleştirmeye calısıyor sonra o onu tutanların elinden kacıp üzerime doğru gelince elimde bulunan faber kalemi omzuna sapladım 4-5 cm girdi sanırım 😞 düşerken bileğine tekme attım ayağının üzerine basamıyordu sizce disiplin cezası alırmıyım alırsam uzaklaştırmamı alırım okuldan yeni gelip direk konuyu actım lütfen bilgisi olanlar yardım etsin :((
Disiplin cezası alırmıyım
· 53 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
53 Yanıt
arkadaşlar lütfen cok acil yorumlarınızı yapın ya cok büyük hata yaptım 😞
Bence disiplin cezası almazsın,ayrıca yaralama şeklinde metal bir cisimle değil bu nedenle dava açılsada nefsi müdafaa içerisinde olduğundanda bişey çıkmaz.
Öncelikle geçmiş olsun. 😢
Bana kalırsa ilk olduysa sadece uyarı alırsın... 😐
Bana kalırsa ilk olduysa sadece uyarı alırsın... 😐
cok teşekkür ederim yorumun için
H
HollowDalton
⭐ 18y
Shooter in dediklerine katılıyorum
S
Streetwise
⭐ 19y
İkinizde büyük ihtimal, disiplin cezası alırsınız...
yorumlarınız için çok teşekkür ederim o anki sinirimle nasıl yaptıgımın farkında değilim normalde sakin biriyimdir
O
Optimus Prime
⭐ 18y
İkinizde büyük ihtimal, disiplin cezası alırsınız...
+9999
H
HollowDalton
⭐ 18y
Bence kafa atan ceza alır durduk yere kafa atmış kolundan çekip götürebilirdi.
Öğretmenlerin "lanet olası sadece pislik için gelmiş okula" dediği kişilerden değilsen muhtemelen müdürün odasına çekilip ailen çağırılır böyle böyle konuşulur.
4-5 cm saplamışsın az değil değil bir kalem için bişiler yaparlar
öbürüne gelince 👋
öbürüne gelince 👋
Disiplin cezası alırsın o kesin. Fakat tamamen nefsi müdafa. Senin cazan daha hafif olur. Sonuçta kafayı ilk o atmış.
Eger hocalar genelde senden şikayetci degilse ilk defa boyle bir şey olduysa uyarı alırsın degilse direk disiplin.
PS:4 santim de az degil. :?
PS:4 santim de az degil. :?
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Şu günlerde elim çok kaşınıyor. Disiplin olayını bilmem de çocuk sorun çıkarırsa beni çağır. Çocuk inat eder de disipline götürürse olayı müdüre de gideriz 😄
R
RollsRoyce
⭐ 19y
İlk vuran karşı taraf olduğu için büyük ihtimal uyarı alırsın.
ps:Bizim arkadaşlara spor salonunu temizleme,kitap okuma özet çıkarma cezaları verdiler.
ps:Bizim arkadaşlara spor salonunu temizleme,kitap okuma özet çıkarma cezaları verdiler.
Zuhahaaa oyle cezaya can kurban 😆
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Zuhahaaa oyle cezaya can kurban 😆
Bizim okulda da aynı cezayı aldım ben 1 kere ama Antalya'nın en büyük kapalı spor salonu bizdeydi 😁
idama kadar yolu var 😄
velini çağırırlar konuşulur,gözler üzerinde olur 😉
velini çağırırlar konuşulur,gözler üzerinde olur 😉
Lavuk iyileşince gidicen bi daha dövücen uyarı alıcaksın büyük ihtimal ama Kaça gidiyosun onuda bi öğrensek 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap