Icerige atla
Extraloob

Disconnect TOOL >> Dc Olduğunuzda Pc'niz Otomatik Kapansın !

· 106 Yanıt · 25K görüntüleme
106 Yanıt
S
çok güzel bende pc kapat war ama agBotla kurduğum zaman çalışmıyo bu güzel oldu saol
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok alıştık artık güncel programları tarafından yayına sunulmasına sro dünyasına büyük katkın var çok teşekkürler bebem ^^
R
resulsarac ⭐ 18y
cok soal kardes diger dc tool lar calısmıyodu hepsini kullandım insallah bu calısır guveniyorum ; )
E
Erroneous ⭐ 18y
çok gerekli bir program teşekkürler tam istediğim bir programdı
C
cellat1674 ⭐ 19y
ellerine sağlık yalnız bnde silkroad çalışmıyor die bi hata veriyor:S
S
Samuraj ⭐ 19y
DC yerken Bari Screen Shot (SS) cekseydi iyi olurdu .. ama cok tskler süper program! =)
[
benim çözünürlük 1440x900 ne olacak şimdi?

belirli bir kesime hitap etmen yanlış olmuş eğer program yazıyorsan genel bir kitleye ve ortalamaya hitap etmen gerekir..
J
"]benim çözünürlük 1440x900 ne olacak şimdi?

belirli bir kesime hitap etmen yanlış olmuş eğer program yazıyorsan genel bir kitleye ve ortalamaya hitap etmen gerekir..

benim bilgisayarımda silkroad yüklü değil , bu yüzden sadece elimde olan pixeller ile yaptım 😉
[
Evet, Beklediğim Açıklama Buydu. Teşekkürler.
S
SweetBoy ⭐ 19y
bn loader ile girdiğim için sro nun ismi ni alltta değişik olarak gösteriyor. o yüzden sro çalışmıyor dior ne yapabilirim?
4
teşekkürler
B
By_Sheytan ⭐ 19y
bende çift oturumda açıyorum sroyu yani 1 oturumda biri 1 oturumda biri açık nasıly apcam :d
L
leopar32 ⭐ 19y
saol hacıı
_
__enes__ ⭐ 18y
ya acil cevap verebilirmisiniz?. DC verdiğinde bilgisayarı kapat ı seçiyorum sadece ötüyo bilgisayarı kapatmıyo
C
C@sP3R ⭐ 19y
Ya Dc verince Tekrar kendiliğinden giren bir program var mı?

Bu arada paylaşım için Teşekkürler 😊
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
1024*768 Sonra 2Client Acık Secıorum.Daha Sonra Bilgisayarı Kapata Tıklar Tıklamaz Program Kapanıyo.Programı Başlat Diyemiorum 😳
J
1024*768 Sonra 2Client Acık Secıorum.Daha Sonra Bilgisayarı Kapata Tıklar Tıklamaz Program Kapanıyo.Programı Başlat Diyemiorum 😳

Kapanmıyor. Gizleniyor . 😊
D
drotalion ⭐ 19y
jason. bir sorum olacak. Bu senin dağıttığın clientess tada işe yarıyormu?
J
jason. bir sorum olacak. Bu senin dağıttığın clientess tada işe yarıyormu?

yaramıyor xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: