Icerige atla
Extraloob

Cryolia vs Shaitan 1#

· 19 Yanıt · 1.4K görüntüleme
C
Cryolite OP ⭐ 19y
bu char ile ilk shaitanım 😁

19 Yanıt
L
LiFe__xL ⭐ 18y
oha hacım cok serisin 😄 q.z ^^ dewamnıı bekLeriz
D
duzceli81 ⭐ 17y
tbrler
A
ALpique ⭐ 17y
Demonda bütün skilleri kullanıosun 😜 nası bi wizard char o öle 😄 hadi tmm bless varda o kadar Fedailik 😜 >_<
H
Tebriklerde^^
şuan tam adını hatırlayamadım 5.sıradaki skili neden kullandın 😁
E
exotic ⭐ 18y
Tebriklerde^^

o skillin kimsenin bilmediği bir yönü var 😁
Spoiler
ne olduğunu sorma, meslek sırrı :)
H
Tebriklerde^^

Spoiler

ilginç neymiş yahu sölede bizde bilelim 😁
K
Kai ⭐ 18y
Tebrikler
C
Cryolite OP ⭐ 19y
Tebriklerde^^

Spoiler

😎

Demonda bütün skilleri kullanıosun 😜 nası bi wizard char o öle 😄 hadi tmm bless varda o kadar Fedailik 😜 >_<

ya hiç sorma, shaitanı bütün party claw peakte bekliyorduk, uruchi çıktı reverse bastım. reverse bastığım saniye shaitan çıktı bende heart peak'e reverse attım sonra claw'a koştum. hp 80% civarıydı, bütün skilleri kullanmasaydım alamazdım 😜
H
O skilin sırrını açıklayabilcek varmı merak ettim wizz char hiç kullanmadım gerçekten bilmiyorum :))
C
cLonny ⭐ 18y
Tebriklerde^^

Spoiler

normal bir mob üzerinde onu denesen 6 adet damage göremessin ama unique üzerinde kullanınca iş değişiyor^^ life turnover ile unique üzerinde kullanırsan örnek veriyorum: meteor ile 80k atıyorsan life açık şekilde, o skill ile tanesi 20k dan 120k damage vurursun^^ çünkü unique üzerinde 6 adet damage veriyor o skill ^^ anatabilmişimdir umarım 😁
H
@ErdiDemiral
Sağol valla yav bilmiyorum öğrenmiş oldum teşekürler 😊
S
Serj ⭐ 18y
Sağol erdi öğrendiğimiz iyi oldu ^^

ps : erdidemiral fan club aççaz artıkın yakında 😜 😁
C
cLonny ⭐ 18y
@ErdiDemiral
Sağol valla yav bilmiyorum öğrenmiş oldum teşekürler :)

önemli değil :D
Sağol erdi öğrendiğimiz iyi oldu ^^

ps : erdidemiral fan club aççaz artıkın yakında 😜 😁

😁
C
Cryolite OP ⭐ 19y

normal bir mob üzerinde onu denesen 6 adet damage göremessin ama unique üzerinde kullanınca iş değişiyor^^ life turnover ile unique üzerinde kullanırsan örnek veriyorum: meteor ile 80k atıyorsan life açık şekilde, o skill ile tanesi 20k dan 120k damage vurursun^^ çünkü unique üzerinde 6 adet damage veriyor o skill ^^ anatabilmişimdir umarım 😁

aynen öyle ^^ son uruchi videomu izlerseniz meteor ve charged squall dmg farkını görürsünüz
Z
ben açıklayayım. mesela 100 FF Sin meteorda max oda max , Uniquelere Ve rakibin cold wall kullandığı pvpde o skill 6 kere vuruyor ve dediğim gibi max ise skillerin arada bi 5-10 k oynama ile meteordan fazla vuruyor^^
C
cLonny ⭐ 18y
ben açıklayayım. mesela 100 FF Sin meteorda max oda max , Uniquelere Ve rakibin cold wall kullandığı pvpde o skill 6 kere vuruyor ve dediğim gibi max ise skillerin arada bi 5-10 k oynama ile meteordan fazla vuruyor^^

cold wall değil fire wall* / 5k-10k dan daha fazla damage farkı görülür.
C
Cryolite OP ⭐ 19y

cold wall değil fire wall* / 5k-10k dan daha fazla damage farkı görülür.

fire wall damage'i emer, ama cold wall açmış CH wizarddan charged squall ile tek yer 😁
C
Tebrikler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: