L LorDyarqN OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Dosyalar (1) 339213007.jpg 49.6 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 17 yil once #2 güzel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Nebula ⭐ 19y 17 yil once #3 guzel cikmis ssindirdin mi bari tbr ler öleyse TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once #4 helal sen mı kestın TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sayit ⭐ 19y 17 yil once #5 güzel ss ama sonunç ne ? 🍺 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LorDyarqN OP ⭐ 18y 17 yil once #6 kestim tabi kesmeseydim carı delete ederdim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A anıl__ ⭐ 18y 17 yil once #7 Güzel Ss saol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cLonny ⭐ 18y 17 yil once #8 tebrikler fakat yapılandırmanı çözemedim colddan 68 might guard / fireden 77 earth / bicheondan 73 lightning combo / lightdan 68 force piercing force açılmış 😄 full farm olmıcak sanırsam char ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 17 yil once #9 tebrikler kestiğsen TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I iwontcry4u ⭐ 19y 17 yil once #10 Bu ne böle light biechon cold fire hepsi war 😊.Zerkin yokmuş inş. kesmişsindir 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RuffLes* ⭐ 18y 17 yil once #11 tebrikLer ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once #12 kestim tabi kesmeseydim carı delete ederdim :Do kadar uzun boylu değil xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 17 yil once #13 Madem kesmişsin, o zaman hayırlı olsun 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil