Icerige atla
Extraloob

Çok ÖnemLi LeGenD IV

· 12 Yanıt · 2.0K görüntüleme
D
dangercaptan OP ⭐ 18y
Beyler legen ıv marta yada mayısta çıkçak.Bende yazın char yaptırcam..Ama bu çok öemnmli Lighting+Cold+Bicheonn yaptırcaktım.Fakat düşündüm chisini spear vb.İnt ağırlıklı silahların az olsa phy attack gücü var.Peki legendIv Gelince,o pht attack gitçekmi bicheonu boşa açmaayalım.Bicheon yerine fire açardık ??? 😱
12 Yanıt
A
Yardımcı olamıcam, bilmiyorum. Ama niye gitsinki bicheondaki phy attack. Gitmez diye tahmin ediyorum ama sen yine de bow kastır derim. Avantajlı buildlerden biri olucak bow.
D
dangercaptan OP ⭐ 18y
fakat str charla başka char kasılırımı??Bow aççama crosboww çok daha fazla vuruyor bowmu crosbowmu ?
R
RichieRich ⭐ 17y
Crossbow ☕
A
Crossbow daha çok vurur. Ayrıca sen plvl yapıcam char kasıcam diyosan wizard kastır. Wizard da güzeldir. Crossbow kasmış birisi olarak (64 lvl)
hiiiç tavsiye etmiyorum. Ama sen plvl takımına giriceksen bilemem, xbow kastır ya da wizard.
D
dangercaptan OP ⭐ 18y
ii wizard kastırayım fakat çok yatıor be kardeş ?
A
Ama sen sadece plvl yapıcam diyosun. Bu yüzden en iyi plvl charı olduğu için wizard kastır. Ama keyfime de bakıcam char da kasıcam dersen;
➡️ Crossbow olabilir.
➡️ Bow olabilir. (Strcidir. Geç plvl yapar ama güzel de yapar.)
F
FruitFly ⭐ 18y
Yardımcı olamıcam, bilmiyorum. Ama niye gitsinki bicheondaki phy attack. Gitmez diye tahmin ediyorum ama sen yine de bow kastır derim. Avantajlı buildlerden biri olucak bow.

Sonuna kadar katılıyorum.
👍
S
selcukk ⭐ 19y
kesinlikle chine bow !!! cok süper olcak !! 100 lw de
S
Schweppes ⭐ 17y
Bence Xbow aç yan skilli ne açcam dersende Warlock aç çok güzel chara olur 😉
K
Kuantum ⭐ 19y
yan skill warclock acarsan bota koyma gibi bir şansın kalmaz full taxiyle kasılman lazım
D
dangercaptan OP ⭐ 18y
hıım boşver ozaman 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: