Evet arkadaşlar bildiginiz gibi Legend IV Plus geliyor ve benim aklımda türlü sorular ortaya çıktı,bilen arkadaşlar aydınlatırsa ortamı minnettar kalırım.. 🍿
1.)Bu Roc Mointainde Roc dan düşücek olan itemler sadece Seal Of Sun,Seal Of Moon ve sos olarak çıkıcaksa Repair invaild olma olasılıgı varmı itemlerin yani yanık olarak çıkma olasılıgı varmı itemlerin ?
2.) Bu çıkıcak olan itemler 10 Degree itemlerle aynı Lvl lerdemi olucak?
3.) Roc mointain deki yeni gelicek olan canavarların Lvl leri kaç Lvl ?
Bu soruları yazmam daki sebep 100 Lvl Chest ve 100 Lvl Legs düşürttüm ben Medusadan no invaild onlara + Blue basıp kendim kullanıcam malum piyasada blue basmak için yeterli stone yok olsa bile çok pahalıya satıyolar,en azından eyer düşündüğüm gibi deyilse elimden çıkartmam itemleri.. 😜
Legend IV Plus + Roc hakkında sorularım var önemli?
· 6 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Cvp ları bekliyorum 9 deneme mod 2 tanede modelatör arkadaş var şu bölüme ait ..
extraloob a saygılarımla yeni deneme modların çalışmıyor bak
ps:rütbeyi al yan gel yat 😄 şaka şaka 😄
ps:rütbeyi al yan gel yat 😄 şaka şaka 😄
1)yanık olur olur joymax boyle bir kıyak yapacağını zannetmem
2)heralde oyle olur
3)Bi fikrim yok ama cap gelmedığıne gore aynı olcabilir
2)heralde oyle olur
3)Bi fikrim yok ama cap gelmedığıne gore aynı olcabilir
Cvp ları bekliyorum 9 deneme mod 2 tanede modelatör arkadaş var şu bölüme ait ..
ps:rütbeyi al yan gel yat 😄 şaka şaka :D
Bende genel bir moderatör olduğum için üstüme alınıp cevap vereyim , moderatör olabiliriz ama malesef bizlerde geleceği göremiyoruz , bizede yeni bir şey bizde bakıp öğreneceğiz. Update çıkmadan kesin bir bilgi vermemiz imkansız .
S
silkroadlife
⭐ 17y
biraz agır oldu lafın kardeşim tamam bazı d.mod çalışmıyo ama ben
Bende genel bir moderatör olduğum için üstüme alınıp cevap vereyim , moderatör olabiliriz ama malesef bizlerde geleceği göremiyoruz , bizede yeni bir şey bizde bakıp öğreneceğiz. Update çıkmadan kesin bir bilgi vermemiz imkansız .
ps diye başlıyan ifadem şakaydı beyler kusura bakmayın ordada belirttim,heycan yaptım biraz 🎭
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap