Icerige atla
Extraloob

Clientsiz Oyuna Girin ve Powerlevel YAPIN ! [1.183 UYUMLU]

· 960 Yanıt · 106K görüntüleme · Sayfa 4 / 48
Yanıtlar
S
SoN_eMiR ⭐ 19y
yha jasoncum Ben normal açtıgım charımdanmı diğer charlara komut vercem 😐
F
FaNToM ⭐ 19y
yaw bir yardım edin bu adam trace diyince takip etmio
No trace id set. bu yazı var programdada nası yapcaz anlamadım
K
karince ⭐ 19y
valla bak kardeş ben şakasına Hi yazdım hi yazdı kafayı yedim pc basında 😄 valal billa dedim noluyor move 5511 2665 gel diorum gelmedi bende çıktım hemen valla korktum bi an 😞 ama sora meger oto cvpmıs galiba 😄
M
musser14 ⭐ 19y
kardeş bu sro bot tbot yada agbot olmadanda bot gibi kasıyomu yani gold bot gibimi?
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
kardeş bu sro bot tbot yada agbot olmadanda bot gibi kasıyomu yani gold bot gibimi?

hayır sen dğer charına girip ordan kontrol edeceksin.
|
|O²| ⭐ 19y
Bide bot lu olsa 😁 süper olacak eline saglık
K
Bide bot lu olsa 😁 süper olacak eline saglık

Gold Bot Gibi Demi Süper olur xD
B
ByCoDeR ⭐ 19y
Öncelikle teşekkürler iyi bir program gerçekten. Ancak aklıma bir soru geldi. Bunda asıl yöneteceğimiz karakteri tanımlıyormuyuz ? Ben sit dedim oturdu neyse. Ya başkası derse bir oturdu daha kalkmaz ne olacak ? 😊 Ya da salladılar pm den koordinatı oraya gidiyor mesela hep öle öle bir hal oldu diyelim ? Böyle sorunlar olabiliyormu ?
K
karince ⭐ 19y
yha trace atmıyor bana 😞
K
karince ⭐ 19y
öldü kalmıyor :S
M
merto.s ⭐ 19y
Ç0k Sa0l d0stum süpersin ?!!!!!!...
K
karince ⭐ 19y
bende olmuyor yha öldü town yazıyom kalmıyor programdan da yapıyom yine olmuyor 😞
F
FaNToM ⭐ 19y
bndede trace atmıo gıcık oldum trace atsa güzel olucak ama
K
Öncelikle teşekkürler iyi bir program gerçekten. Ancak aklıma bir soru geldi. Bunda asıl yöneteceğimiz karakteri tanımlıyormuyuz ? Ben sit dedim oturdu neyse. Ya başkası derse bir oturdu daha kalkmaz ne olacak ? 😊 Ya da salladılar pm den koordinatı oraya gidiyor mesela hep öle öle bir hal oldu diyelim ? Böyle sorunlar olabiliyormu ?

Sen Başta Ayarlıyosun remote Diye Yani Önce O char Kimden Pm alırsa alsın Senin ismin olmayınca komutları Kabul etmiyor sadece senin komutlarını uyguluyor!
P
Prada ⭐ 19y
Jason öncelikle türkçe editlemen harika olmuş ve programı extraloob ailesiyle paylaşmanda çok leziz bi olay ?!!!!!!...

Peki bot ile kullanabilme durumumuz varmı bunu?
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
Arkadaşlar komutları atmadan önce programdan seçenekleri göstere tıklayın. Ana char bölmesinden Clientli charınızın adını yazın tamam diyin ve altındaki seçeneği işaretleyin.
O
OnLy4Ev3r ⭐ 18y
güzelmiş ellerine saglık
F
FaNToM ⭐ 19y
Arkadaşlar komutları atmadan önce programdan seçenekleri göstere tıklayın. Ana char bölmesinden Clientli charınızın adını yazın tamam diyin ve altındaki seçeneği işaretleyin.

öyle yaptım zten sit diyince oturu more diyince hareket edio ama trace işlemio kardeş sorun o ?
S
spycasus ⭐ 18y
Harbiden söylüyorum. Şimdi yüklüyorum.
Çalıştıra bilirsem çok manyak olacak çok saolun vallaha böle şeyler insanın karşısına hayatta bi kere çıkar 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: