çarım soyulduktan sonra çektiğim foto 😄 inş. beğenirsiniz üstüm npc sadece elimde 52+3 var
http://img200.imageshack.us/my.php?image=57ky.jpg
çarım soyulduktan sonra vurduğum damage
· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Güzel Damage
Ps:Gecmiş Olsun
M
MMe_Nobles
⭐ 17y
güzel dmg h.o
Güzel NPC Set 6dg şapka sos ve 6dg sos üstlük npc dimi =) Bizi keklicek aklınca ayrıca 7dg sos altlıgın ve sos ayakkabınca ÇOK FAZLA NPC miş git cocuk mu kandırıorsun =) Ayrıca o o lvlde kendi lvlindeki yaratıga o damegeyi vurman lazım setin NPC bile olsa ama sen bu setle o kadar vuruon yazık deletele charını =) acı ama GERÇEK
Güzel NPC Set 6dg şapka sos ve 6dg sos üstlük npc dimi =) Bizi keklicek aklınca ayrıca 7dg sos altlıgın ve sos ayakkabınca ÇOK FAZLA NPC miş git cocuk mu kandırıorsun =) Ayrıca o o lvlde kendi lvlindeki yaratıga o damegeyi vurman lazım setin NPC bile olsa ama sen bu setle o kadar vuruon yazık deletele charını =) acı ama GERÇEK
eğer doğru diosa baska laf yok
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
Güzel Damage
geçmiş olsun almışsın çarı inş bir daha kaptırmazsın
bu arada iyi damage 😄
bu arada iyi damage 😄
Yahu neyi doğru npc dediği set güzelim sos set
T
THE_PuNiSHeR-
⭐ 17y
güzel ..
Yahu neyi doğru npc dediği set güzelim sos set
qardeş ben sana setim sos mos falan fian demedim çarım soyuldu üstümü npc gydirdim 2 gün sonra çarımı soyanın çarını soydum burda ki nick caball adlı haysiyetsiz kişiliksiz velet
O resmi gönderdiğin tarih 17 Mayıs rev6da charının güncellenme tarihi 17 Mayıs Sbottan baktım üstün yine aynı.
Bizi keklemediğni nereden bilicez =) Ben sos düzdün diyene kadar hiçbişi dememiştin
Bizi keklemediğni nereden bilicez =) Ben sos düzdün diyene kadar hiçbişi dememiştin
Güzel damage!
C
Chamillionaire
⭐ 17y
Soyulmus ve 9k canı var oda güzel ya 😈
W
wanted_207
⭐ 17y
ii guzel
lwwlına göre ii bnce manqyanqa 100k 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap