A Avasin OP ⭐ 17y 15 yil once #1 Buyrun Efenim 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Addicted ⭐ 19y 15 yil once #2 wouw lwl 104 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #3 gzz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin OP ⭐ 17y 15 yil once #4 wouw lwl 104 😆seni bekliyom 😁@Guathema ty TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #5 sizi ben hiç 110 lvl olarak göremeyecek miyim... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin OP ⭐ 17y 15 yil once #6 sizi ben hiç 110 lvl olarak göremeyecek miyim...kasıyorum bro. Dün 104 oldum 6-8 saat içinde 14 exp kastım ayın 24ünü bekliyorum 24ünden sonra 7/24 kasılacak. 110 a kadar işte. Bu aralar mâli krizdeyim birde pre basarsam uçacak. Chn Char olarak ptlere alınmıyorum solo kasıyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Kalkandelen ⭐ 17y 15 yil once #7 güzel damage 👍 104 lvl bow 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C compassionate ⭐ 19y 15 yil once #8 hiç fena diil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sunsrocu ⭐ 16y 15 yil once #9 nasıl bir damage o ya 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 15 yil once #10 Fake! 6 sonradan eklenmiş,29 k atmış makara:Ps:güzel damage farukcum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin OP ⭐ 17y 15 yil once #11 Fake! 6 sonradan eklenmiş,29 k atmış makara:Ps:güzel damage farukcumhiç şaşırmadım fake diyen çıktı 😊ancak fake değil%100 katıksız el değmemiş 😆Ps: Teşekkürler Murat TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil