A asdvasd OP ⭐ 16y 14 yil once #1 Ne Sanmıştın . Başlıkta zaten ufak yazıyo 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R RoqA ⭐ 17y 14 yil once #2 Hayır küçük yazıyor 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D djfko ⭐ 18y 14 yil once #3 yalansiz dolansiz bir baslik 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A asdvasd OP ⭐ 16y 14 yil once #4 yalansiz dolansiz bir baslik :)millet küçük yazıyo 2 m vurmuş bizde doğrusunu koyalım dedik makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 14 yil once #5 epik feyil 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Wyndra ⭐ 19y 14 yil once #6 büyük ümitlerle gelmiştim oysa ki 🤝 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Onitsuka ⭐ 17y 14 yil once #7 tebessüm ettirdi 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 14 yil once #8 güldüm 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O OguzzzZz ⭐ 15y 14 yil once (düzenlendi) #9 önce güldüm sonra bastım eksiyi[ Bu mesaj iPhone ile atildi ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
SubDue ⭐ 17y 14 yil once #10 uuu beybi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E ekinoks ⭐ 15y 14 yil once #11 Damage küçük resim Büyük olmuş 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil