-Resim Silinmiş.
Captain ivy görevi düzgün anlatımlı!!!
· 49 Yanıt · 10K görüntüleme 0 okuyor
49 Yanıt
bu çok iyi oldu saol diğer sitelerdede bunu arıyodum valal koyduğun iyi oldu extraokk
O
Old School
⭐ 19y
Helal sana kardeşim güzel anlatımda ben 35 lvlda kesebilirmiyim bunu yoksa birazdaha bekleyimmi beni aydınlatırsan sevinirim extraokk
Bu cpt ivy biraz güçlü kesemeyebilirsin
O
Old School
⭐ 19y
Tamam bende 40 tan sonra alıyım bu görevi...
Elite Çıkarırmı bu ve ne zaman düzgün bi şekilde çıkmaya başlıcak Question
Elite çıkarmıyor bu canavarı sen çıkarıyorsun ama kesmesi gerçektenede zor 19dk da kestim tam 48 lwl nukeyim.
Thx
Helal sana kardeşim güzel anlatımda ben 35 lvlda kesebilirmiyim bunu yoksa birazdaha bekleyimmi beni aydınlatırsan sevinirim extraokk
42lik silahları takınca dene derim ben.
60 lvl Wizzard hemen kesti düşünün 80 lvl Wizzard Tiger Girlö kudurma ve lfe contralle napar Very Happy
Bu adam General Ratchele istanbulun Neresinde yaw onuda söle delircem adam arıyom :)
çinli çarlar yapabilio mu bunu?
O
Old School
⭐ 19y
Evet kardeşim çinli veya avrupalı ayrımı yok Very Happy
O
Old School
⭐ 19y
Bu adam General Ratchele istanbulun Neresinde yaw onuda söle delircem adam arıyom :)
Yanılmıyosam bu adam Smarkanta çıkıyor..
bu yazmış istanbul altını üstüne getirdim böle bi adam yoq
Nasıl yoq kardeşim var ben oyuna girdiğimde resmini çekip koyarım. :?!!! :?!!! :?!!!
R
RollsRoyce
⭐ 19y
cok gıcık bir görev ama getirisi cok 3 , asamada zamanın kısıtlı oldugunu bılmıyodum kac saatim bosa gıttı deliriyodum
Alın arkadaşlar kırmızı karecik içindeki yer genarel ratcher.-Resim Silinmiş.
Tekrarlanmıyor o kötü işte. Sad Sad
A
afacan_gokhan
⭐ 19y
ya bu oyunda Closier İmformant bole bı yaratık olduğuna emınmısın ?? 20 dakkadır arıyom yok ole bı yaratık
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap