Nina Ricci OP ⭐ 17y 15 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş. Special thx to Extraloob.Com ❤️ - Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R Ramplode ⭐ 16y 15 yil once #2 Çok sıkıcı bir görev 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DesertRose ⭐ 17y 15 yil once #3 Sıkıcı ama görev sonunda bizi çok güzel bir hediye bekliyor 💃 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EliteTurk ⭐ 18y 15 yil once #4 109 Lvl oldum hala yapmak nasip olmadı 110 Lvl de senin konuna bakarak yaparım ellerine sağlık bro. 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Belarj ⭐ 17y 15 yil once #5 bu görev arşivde zaten yokmuydu ? [F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk'' TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci OP ⭐ 17y 15 yil once #6 Aslında çokta sıkıcı değil dışarıdan bakınca öyle gözüküyor ^^En sade anlatımdır rahatlıkla yapabilirsiniz 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #7 Ellerine Sağlık ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mateso ⭐ 18y 15 yil once #8 80 cap ta 42 lvl warriror charımla yapmıştım zar zor kesmiştim ıvy i 10 dakika içinde 95 lvl knight görevi kadar sıkıcı değil ağ ile mob yakalamak onun kadar zor değil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WikiLeaks ⭐ 17y 15 yil once #9 Kalktı sanırım bu görev 1 kere bir çarımla yaptım dahada alamadım şimdi baktım hala yok... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 15 yil once #10 3 dakikalık görevi çok güzel özetlemişsiniz teşekkürler. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Niobe ⭐ 17y 15 yil once #11 bu görev arşivde zaten yokmuydu ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 15 yil once #12 Çok muazzam bir konu olmuş ellerine sağlık bro . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #13 ellerine sağlık canımcım 😘Ps : konu arşivde var mı yokmu diyenler arşive inip o konuyla bu konuya baksınlar farkı görsünler pls 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci OP ⭐ 17y 15 yil once #14 Görevi 1 kere alabiliyorsunuz eğer iptal ederseniz tekrar vermiyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WikiLeaks ⭐ 17y 15 yil once #15 yok hacım 3 4 aydır yok bu görev kimse bulamıyor kaldırıldı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Chrysler ⭐ 16y 15 yil once #16 Alla alla daha önce verilmedigine çok şaşırdım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci OP ⭐ 17y 15 yil once #17 Alla alla daha önce verilmedigine çok şaşırdımVerilmedi diyen yok ki arşiv'deki paslı biraz 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
SubDue ⭐ 17y 15 yil once #18 Bu görev kaldırıldı. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Tunahan Yaşik-OldSchool extraloob member. ⭐ 16y 15 yil once #19 Bu görev kaldırıldı... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Yabuzaa ⭐ 16y 15 yil once #20 bu görev kaldırılıdı.110 kere gidip baktım yok. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil