L Lucktoz OP ⭐ 18y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T Truth ⭐ 18y 16 yil once #2 Mükemmel olmuş tebrik ederim... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lucktoz OP ⭐ 18y 16 yil once #3 Oh içime su serpiştirdin vallahi. Yorumun için teşekkür ederim. 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NoMoreLove ⭐ 18y 16 yil once #4 Görseller iğrenç olmuş. 😐Bana sade hallerini atarsan exl yazını eklerim, çok itici duruyor. ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Inception ⭐ 18y 16 yil once #5 Görseller iğrenç olmuş. 😐Bana sade hallerini atarsan exl yazını eklerim, çok itici duruyor. ^^Görsellere laf etme 😈 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hayaldost13 ⭐ 16y 15 yil once #6 Sonunda buldum şu mob'u saolll =) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W wwwowww ⭐ 15y 15 yil once #7 tebrik ederim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil