S Sparky OP ⭐ 19y 18 yil once (düzenlendi) #1 -Resim Silinmiş.alt a basmadan dalabiliyosun ve PK oluyosun Trader öküzü gibi bisey ama skill vuruyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R Romeo_ ⭐ 19y 18 yil once #2 Tam net Cekersen Bısıler Solıyebılırız Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Romeo_ ⭐ 19y 18 yil once #3 maske ıle Donusmus oLabılır TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sparky OP ⭐ 19y 18 yil once #4 maske degil Trade öküzü gibi bisey bu ben anlamadım ne oldunu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Beijo ⭐ 19y 18 yil once #5 kale savaslarında kullanılan bi saldırı peti diye biliyorum... Rolling Eyes TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sparky OP ⭐ 19y 18 yil once #6 oldu o zaman TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The_DifferenT ⭐ 19y 18 yil once #7 Evet kale savaşlarında kullanıla bilen bi pet yada yaratık her neyse işte ama ilk kez gordum pekte inanmadımWhite tiger gormuştum baya ama bu ilk oldu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeepdarK ⭐ 19y 18 yil once #8 maske ıle Donusmus oLabılır öyle bi canavar yok ki mask yapsınlar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Aresa ⭐ 19y 18 yil once #9 belki bi thief pk yapmıştır yada trader olamazmı???? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil