S Sanalisyan OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 az önce invertorye düştü 🍿 - Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B burakozer41 ⭐ 18y 17 yil once #2 Sanırım bır gorev ıtemı ıngılızce bılen bırıne okut 😉 bu arada bende odınde oynuyorum ___OuTLaW___ 3 alttrelı ;) 🍿 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B burakozer41 ⭐ 18y 17 yil once #3 Bunu Yenı Cekmışsin Cunku Bu Global Az Once Atıldı 😄 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sanalisyan OP ⭐ 19y 17 yil once #4 hayır dün akşam düştü + görev itemi olucağını sanmıyorum çünkü bu çarı sadece stalla bırakıyorum 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 17 yil once #5 Stall'da ne kadar fazla durur ve satış yaparsan Joymax hediye veriyor. Bu verdiği de 30 dakika boyunca %50 fazla gold düşmesini sağlıyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sanalisyan OP ⭐ 19y 17 yil once #6 teşekkürler açıklama için Xanthos ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E emeqLi_b0w ⭐ 18y 17 yil once #7 banada düştü bi kere bi sürü ucuzdan elixir satarken ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil