Icerige atla
Extraloob

Bunun ne olduğunu ve nasıl alındığını bilen varmı ?

· 9 Yanıt · 2.0K görüntüleme
C
ChaOs OP ⭐ 19y
ben ilk defa gördum ve şaşırdım Cool Thief de SuperStar pacifictekıler bılır tuhaf adam ya 😊

- Resim Silinmiş.
9 Yanıt
E
Espio ⭐ 19y
fortress war kazanan guildin kullanabildiği lv75 itemlerinden atak yapabilen trade hayvanı denebil
ir
N

ben ilk defa gördum ve şaşırdım Cool Thief de SuperStar pacifictekıler bılır tuhaf adam ya 😊

- Resim Silinmiş.

hayvanın ne oldugunu bilmiyorum ama ekranın yazıları skilleri felan cok büyük biras küçült onları bea char gözükmicek bende en küçükdeler Mr. Green Mr. Green Mr. Green minnacık yazılar
Z
zebani2059 ⭐ 19y
annaa mc rap te orda hemde katil olmuşşşş yasıkk Mr. Green
|
|O²| ⭐ 19y

Peçe takılı Razz
C
ChaOs OP ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

hayvanın ne oldugunu bilmiyorum ama ekranın yazıları skilleri felan cok büyük biras küçült onları bea char gözükmicek bende en küçükdeler Mr. Green Mr. Green Mr. Green minnacık yazılar

üj beş char actıgım ıcın mını modda pvp yapıorum 😊 o yuzden öyle ama kale Lost_Soul da unıonda kullanabılıo o zaman bu mahlukatı huh ? stallara koyup satabılıormı acaba cok ıyı para yaparlar 😊
N

sen en son ne zaman pvp yaptın
yumurtayı kaynatıyomusun zuha
E
Espio ⭐ 19y
uni kullanabiliyo pardon ve alındığında yüksek bir miktar guild gp si gidiyor
Z
zebani2059 ⭐ 19y
1 ay filan olmuştur pasifice girmeyeli yoq yumurtadan vaz caydım balık kızartıyolar Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: