Icerige atla
Extraloob

updatenin ne zaman bitceğini kesin olarak bilen varmı???

· 32 Yanıt · 2.1K görüntüleme
F
firewolf92 OP ⭐ 19y
arkadaşlar silkroadonline.net ve joymax.com da yapımda. saatini öğrenemedim. acaba bilen varmı ne zaman biteceğini?
32 Yanıt
F
Fanta ⭐ 18y
Hocam aslında normal süresine göre 12:00 da bitmesi gerekiyordu.Fakat aksilik çıktı sanırım henüz açılmadı.Tahminen 13:00 da açarlar.
C
CWsaila ⭐ 19y
umarım 13:00'da acılmaz 10 dk sonra işe gidecem.
S
Stres ⭐ 18y
Bana sorarsan sen işe gidemiyceksin ve kovacaklar en sonunda sende bütün gün bilgisayar başinda silkroad beklemeye basliycaksin 😄 Bence sen işe git yinede
C
CapsLock ⭐ 19y
13:00 da acılsın yaw
F
Fanta ⭐ 18y
pFFFF....
F
firewolf92 OP ⭐ 19y
öfff ya neden şunu avrupa için ortalama gece süresinde geçen bi vakitte yapmıyolar
E
arklar sıte 9 da kapandı eger 5 saat surcekse 2 de sıte acılır oyunda sıteden 1 bucuk saat sonra acıldıgına gore yanı 3,30 u bulabılır dıyorum eger cıdden sıte 5 saat surcekse
C
CapsLock ⭐ 19y
ya evt yaw gece yapsalar daha ii olur
F
Fanta ⭐ 18y
arklar sıte 9 da kapandı eger 5 saat surcekse 2 de sıte acılır oyunda sıteden 1 bucuk saat sonra acıldıgına gore yanı 3,30 u bulabılır dıyorum eger cıdden sıte 5 saat surcekse

Sitenin 9 da kapanması önemli Değil ! Serverlar 7:00 da Kapandı.Açılması Gerekiyor.Siteyle işimiz yok (:
E

Sitenin 9 da kapanması önemli Değil ! Serverlar 7:00 da Kapandı.Açılması Gerekiyor.Siteyle işimiz yok (:

sıtenın hala acılmaması teorımı dogruluyor sanırım 😱
M
McTIGER ⭐ 19y
Üçden önce açılacağını zanletmiyorum
E
EnDZoNe ⭐ 19y
genelde bu tip durumlarda bizim saatimize gore 14 gibi aciyolar .. yani 45 dakka sonra acilmasi lazim ..$ahsi kanaatim
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
14:00 Beklicez Artık
Special thx to Flexi
K
KrauseR ⭐ 19y
Off yaw nedn gece yapmıolar şu updateyi gece yapsalar daha ii olur
K
KrauseR ⭐ 19y
Saat şuan 13.35 az bi zmn kaldı sabredi 25dk daha ?!!!!!!.....
E

ben hala teorımde ısrar edıom daha cok beklıcez 2 dede oyun deıl sıte acılcak
B
bannedddd ⭐ 19y
15.30'da açılacak zaten sitede öyle yazıyor.
F
firewolf92 OP ⭐ 19y
site açıldı bakalım oyun ne zaman açılcak
T
bu akşam 8 e kdr biter kesin 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: