Icerige atla
Extraloob

Bu nedir yav!..

· 31 Yanıt · 7.9K görüntüleme
C
CWsaila OP ⭐ 19y
örevi yaptık bi halt verdi ne NPC ye satılıyor nede kullanıla biliyor üzerinde yazanlara bakmayın nasıl kurtulacam bundan onu anlatın 😄

- Resim Silinmiş.
31 Yanıt
C
CWsaila OP ⭐ 19y
yapan yokmu
P
Onu verdi de nerede kırdırcam bende bilmiyorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
biyoung diye npc var mı ?
P
en son yoktu 😄
C
CWsaila OP ⭐ 19y
mal elimizde patladı iyimi
S
Vallahi anladığım kadarıyla üzerine sağ tıklayın ya Biyoung a dönüşecek yada kaybolacak diyor
R
Tıkladıında bi hata falan veriyormu yada uyarı.Dediği = "sağ tıkla ya biyoung a dönülecek yada kaybolacak".
S
Tıkladıında bi hata falan veriyormu yada uyarı.Dediği = "sağ tıkla ya biyoung a dönülecek yada kaybolacak".

Ben üzerinde yazanı çevirdim daha yapmadığım için görevi bilmiyorum :?
B
Braunx ⭐ 19y
görevi iptal et 🕵️
R

Ben üzerinde yazanı çevirdim daha yapmadığım için görevi bilmiyorum :?

bi hata ss i faln koysa daha farklı fikirler yürürde... :? :?
R
görevi iptal et 🕵️

Kesin Çözüm :D:D
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
görevi iptal et 🕵️

👍
P
Sağ tıklanmıyor sağ tıklamak için belirli bir yerde olman gerekiyor. Araştırayım ben bi 🕵️
B
Braunx ⭐ 19y
Sağ tıklanmıyor sağ tıklamak için belirli bir yerde olman gerekiyor. Araştırayım ben bi 🕵️

görevi alırken ki pencerede yazıyo zaten east cave (do) western cave (lyn) gibi oralardaki kutucuklarla bi baglantisi olabilir cunki 10 tane bisi getirmeni istiyo 👴
P
Mağaranın 3. katında Southern Snake Cave(Do), Western Snake Cave(Do), Eastern Snake Cave(Do), ve Northern Snake Cave(Do) var. 2 seçenek çıktı araştırmalarım sonucu. Sağda solda üstüne vurabildiğimiz taşlar var. O taşları seçip göreve sağ tıklanabilir. Tomb Snake Lady çıktığında seçilip sağ tıklanabilir.
Bir kaç saate dener sonucu tam söylerim 😄
Z
zeki_ce ⭐ 18y
Belki onlarla bi yaratık falan avlamak lazım geliyor.
Tuzak gibi.Heryerde açılmaz.Belli bölgelerde aktif oluyor o tür görevler.
C
CWsaila OP ⭐ 19y
görev bitti iptal olmuyor NPC ye satılmıyor sağ tıklayınca You can't use the pickaxes here. yazıyor öyle yer kaplıyor
B
Braunx ⭐ 19y
Q ya bas aldıgın görevlerin içerisinde 10 (bişibişi yazıyo)taneyle ilgili bi görev var onu iptal et silinir
C
CWsaila OP ⭐ 19y
oldu sağol

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: